در مورد هواپیماهای بدون سرنشین اخبار و مطالب زیادی گفته و منتشر می شوند و احتمال می رود این وسایل روباتیک، در زندگی آینده بشر نقش پررنگ تری داشته باشند.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛به طور مثال می توان به Project Wing گوگل اشاره کرد که نقش پیک های کنونی را خواهد داشت و در کوتاه ترین زمان ممکن، خرید و سفارشات مشتری ها را به دستشان خواهند رساند.

اما اگر قرار باشد انسان کیفیت زندگی آینده خود را با این هواپیماها بهبود ببخشد، این دستگاه ها باید هوشمندتر از چیزی باشند که در حال حاضر ظاهر شده اند. مثلا نمونه هایی که برای فعالیت های تجاری مورد استفاده قرار می گیرند باید توان ارتباط برقرار کردن با هم را داشته باشند و این اطمینان را هم ایجاد کنند که اجناس تحویل داده شده به آنها بدون کوچک ترین آسیبی به مقصد خواهد رسید.

هواپیماهای بدون سرنشین جای پیک موتوری ها را می گیرند

از جمله موارد مهمی که برای تحقق این هدف باید اشاره کرد، توان تشخیص موانع توسط این هواپیماها در مکانی است که هیچ نوع آشنایی با آن ندارند، یعنی پرهیز از موانعی که پهپاد در مورد آن اطلاعات دارد مد نظر ما نیست.

برای دستیابی به چنین هدفی، اندرو بری، دانشجوی علوم کامپیوتری و هوش مصنوعی موسسه MIT، الگوریتمی به سبک استریو ویژن تعریف کرده که به واسطه آن، هواپیمای اتوماتیک با کمک قدرت پردازش آنبورد خود، همزمان با پرواز و سرعت 48 کیلومتر در ساعت، نقشه فضای اطراف خود را ترسیم می کند و موانع را تشخیص می دهد.

پهپاد هایی که از طراحی معمولی هواپیماها (دو بال) به جای چهار پره ها بهره برده اند، روی هر بال خود یک دوربین و دو پردازنده دارند که خیلی با آنچه در موبایل های می بینید، فرق ندارد. در ویدئویی که در پایان مطلب آمده می توانید نگاهی دقیق تر و بهتر به این پهپادها داشته باشید.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.



منبع: thenext web

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.