به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز کرمان ، عباس
سعیدی با اشاره به اینکه اين مركز در سالني به مساحت 1000 متر مربع
و ظرفيت 40 هزار قطعه راه اندازي شده گفت :این
مرکز توان توليد 200 تن گوشت را در سال دارد.
وی با بان اینکه با اجراي اين طرح هزينه كارگري ، انرژی الکتریکی برای روشنایی سالن و یا گرمایشی و
سیستم تهویه، ، دارو و درمان وغیره به يك چهارم كاهش مي يابد افزود : اين
در حاليست كه ظرفيت توليد تا 4 برابر افزايش مي يابد.
سعیدی
خاطرنشان کرد: در اين مرغداري از سيستم پرورش در قفس استفاده شده كه با پايين آمدن هزينه هاي
توليد، بهبود ضريب توليد و کاهش هزينه هاي انرژي و افزايش راندمان توليد، به رشد اقتصادي در اين
سيستم كمك کرده و ميزان توليد گوشت سفيد در استان افزايش مي يابد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ت