کمبود ویتامین B در فست فودها بر عملکرد سیستم عصبی مرکزی عملکرد منفی دارد.

دکتر انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، گفت: متاسفانه مصرف فست فود‌ها به علت فقر غذایی آن با مشکلاتی برای جسم همراه است چرا که غالبا مواد مورد نیاز و حیاتی بدن (ویتامین‌هاو . . .) موجود نمی‌باشد از جمله خطرات مهم و جدی که کمین مصرف کنندگان فست‌فودها هست تاثیرات آن بر روی عملکرد سیستم عصبی مرکزی است.

کمبود ویتامین B درفست فود یکی ا زاین خطرات جدی است چرا که کمبود آن می‌تواند منجر به تخریب اعصاب، کاهش حافظه بی حوصلگی و کندی ذهن می‌شود.

وی ادامه داد: از جمله مواردی که می‌تواند نگران کننده باشد کمبود موادی از جمله منیزیم، روی و آهن در ارزش غذایی فست فودها می‌باشد.

چرا که منیزیم از جمله مواد غذایی مهم برای مغز است که مغز دربرابر نوروتوکسین‌ها(موادی با اثرات تخریبی روی اعصاب) محافظت می‌کند.

وی همچنین گفت: وجود نگه دارنده‌ها نیز در فست فود‌ها را باید جدی گرفت چرا که به تدریج می توانند سبب بروز اختلالاتی در سیستم عصبی مرکزی شوند.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: فست فود ، مغز ، نورون ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.