به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین آخانی اظهار داشت:
بارشهای اخیر در اهواز که منجربه تنگینفس 17 هزار خوزستانی شد باید علت شیمیایی داشته باشد و ارتباطی با آلرژی گیاه کنوکارپوس ندارد.
وی افزود: برای تمام اهالی محیطزیست و محققان این حرفه کاملا مشخص است که خود بارندگی سبب کاهش شدید آلرژی در بدن بیماران میشود و تصور ایجاد و تولید آلرژی در زمان بارندگی تصور غلطی است.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: گیاه کنوکارپوس و یا هر گیاه آلرژیزای دیگر در هنگام بارندگی و رطوبت توان انتشار گردههای خود را در ریه مردم نداشته و این امر سبب میشود که در دوران بارندگی کمترین آلرژی را در میان مردم شاهد باشیم.
وی عنوان کرد: در زمانی که هوا خشک است و بادهای قابل ملاحظه میوزد امکان انتشار گردههای حساسیتزا بر روی ریه اشخاص وجود داشته اما این امکان در زمان رطوبت و بارندگی به هیچوجه اتفاق نمیافتد.
آخانی اظهار داشت: آلودگی هوای استان خوزستان و به ویژه شهر اهواز بیشتر شبیه به مشکلات شیمیایی در هوای این شهرها است و باید مسئولان محیطزیست این استان با یک مطالعه دقیق علت اصلی را پیدا کنند.
این گیاه شناس مطرح کشوری افزود: گیاه کنوکارپوس در آینده به علت رشد زیاد خود در جنوب کشور و به ویژه در استان خوزستان میتواند خطر مهمی برای نابودی درختان بومی این استان و همچنین حشرات آن باشد.
منبع: خبرگزاری تسنیم
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/