مصرف کافی پتاسیم در درمان بیماری‌های قلبی مؤثر است.

محراب مرزبان متخصص قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه با وجود اینکه نوشابه یکی از نوشیدنی‌های مضر است، اما برخی مواقع یک نوشیدنی مفید برای پیشگیری از بروز برخی عارضه‌ها و بیماری‌ها است، اظهار کرد: نوشابه یک نوشیدنی مضر است اما به دلیل پتاسیم زیاد یکی از نوشیدنی‌های مفید برای پیشیگری از برخی از بیماری‌های ناشی از کمبود پتاسیم است.

مرزبان تصریح کرد: مقداری از انرژی پایه بدن که صرف کارکرد پمپ‌های سدیم و پتاسیم در بدن می‌شود و در صورت اختصاصی نقش مؤثر تحریک سلول‌های قلب را تنظیم می‌کند، اگر پتاسیم خون پایین بیاید سلول‌های قلب تحریک‌پذیر می‌شوند، در بیمارانی که زمینه بیماری‌های قلبی دارند پایین آمدن پتاسیم زمینه نامنظمی قلبی یا آرتیمی قلبی را در آنها مهیا می‌کند.

 نوشابه مضر است یا مفید
مرزبان توصیه کرد: موادغذایی پتاسیم‌دار مانند چای، گوجه فرنگی، نوشابه و موز که دارای پتاسیم زیاد هستند برای بیمارانی که دچار عوارض کمبود پتاسیم و بیماری‌های ناشی از آن می‌شوند مفید است.

موز و گوجه فرنگی بهترین ماده‌ غذایی پتاسیم‌دار
این متخصص قلب و عروق تأکید کرد: برخی از داروها شامل داروهایی که برای درمان بیماری‌های کلیوی و فشارخون استفاده می‌شود باعث دفع مقدار زیادی پتاسیم می‌شود، این افراد می‌توانند با مصرف موادغذایی پتاسیم‌دار به ویژه گوجه‌فرنگی و موز این عارضه را برطرف کنند.

وی در پایان گفت: مصرف حدود 1.5 میلی پالان پتاسیم در روز برای هر کیلوگرم بدن از طریق مصرف موادغذایی پتاسیم‌دار از جمله خوردن روزانه دو گوجه‌فرنگی و یا یک موز می‌تواند با تزریق مقدار کافی پتاسیم کمبود آن را جبران و تأمین کند.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

برچسب ها: پتاسیم ، بیماری قلبی ، موز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار