به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛دانش آموزان در سه وعده غذایی صبحانه ، ناهار و شام به جای نمک از سبزی های نعنا ، شوید و گیاهان خوش بو و معطر استفاده میکنند.
به گفته پیری ، رییس آموزش و پرورش مرند این طرح برای اولین بار در مدارس شهرستان مرند در دبیرستان دخترانه شبانه روزی امام خمینی (ره) شهر زنوز با مشارکت بیش از یکصد دانش آموز اجرامیشود.
پیری هدف از اجرای این طرح را نهادینه ساختن فرهنگ سفره بدون نمک در جامعه اعلام کرد و گفت: بسیاری ازعادت ها و شیوه های رایج زندگی از محیط مدرسه نشات می گیرد.
تحقیقات نشان می دهدکه دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات مضر دیگری نظیر سکته قلبی، پوکی استخوان، سرطان معده، آسم و ... نیز بر سلامت دارند.