به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان؛ مهرزاد ملک محمدي با اعلام اين خبر افزود: با دستيابي به فناوری ساخت اين تجهيز که در انحصار کشورهاي آلماني و آمريکائي بود از اين پس امکان بکارگيري اين تجهيز بر روي کليه جرثقيلهاي موجود در شرکت فولاد مبارکه فراهم شد.
مهرزاد ملک محمدي ادامه داد: اين طرح که بر روي جرثقيل شماره 6 و 8 ناحيه سبا با ظرفيت 260 و 270 تن پياده سازي شد قابليت ضبط اطلاعات بر روي سيستم مربوطه و انتقال اطلاعات از طريق وايرلس و شبکه فولاد مبارکه را داشته و اين امکان را دارد واحدهاي مرتبط با رمز ورود مربوطه کليه اطلاعات را بررسي و چک نمايند. ضمن اينکه ميتوان با استفاده از نرم افزار ، پارامترهاي جرثقيل از قبيل حدود بالا و پايين لودسل را از طريق شبکه تنظيم کرد.
در همين رابطه علي رضاقليان کارشناس برق واحد جرثقيلهاي سقفي نيز خاطر نشان کرد: فرآيند طراحي و ساخت لودپينها طي يک پروسه يک ساله با توانمندي کارکنان شرکت فولاد مبارکه و شرکت دانش بنيان کاوشگران فن آور زنده رود با برنامه ريزي دقيق و گام به گام صورت گرفته و در حال بهره برداري مي باشد.
همچنين با توجه به اين که سيستم توزين و کنترل از تجهيزات حياتي يک جرثقيل ميباشد، ميتواند با ايجاد ايمني تجهيزاتي لازم از جمله توزين بار قابل حمل، ثبت جريان موتورهاي الکتريکي جرثقيل و دماهاي بخشهاي مختلف در عملياتي بودن و طول عمر تجهيزات بسيار مؤثر باشد.
سعيد سرلک شيفت فرمن واحد جرثقيل هاي سقفي نيز در تکميل اطلاعات مربوط به مزاياي دست يابي به اين موفقيت گفت: با نصب اين سيستم علاوه بر محاسبه مقدار باري که توسط قلاب حمل ميشود، ميتوان در هر لحظه جريان موتورهاي تراورس را مانيتور کرد و از وضعيت حرارت موتورها آگاه شد ضمن اينکه اين سيستم اين امکان را ميدهد که در شيفتهاي مختلف، عملکرد اپراتورها را از نظر فرمان دادن اصولي به جرثقيل بررسي کرد.
وی در خاتمه از مديريت ناحيه، واحدهاي بومي سازي ، بازرسي
فني اتوماسيون و ابزاردقيق، بازرسي فني جرثقيلها و همچنين گروه تعميرات واحد
جرثقيل ها بويژه بازرسان برق واحد، تشکر و قدرداني نمودند.
انتهای پیام/س