به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ عدیل سروی افزود: 20 درصد سیبزمینی کشور در استان اردبیل تولید میشود که از لحاظ کیفیت، درصد ماده خشک، وجود کمترین میزان باقی مانده سموم و کود در سطح کشور از جایگاه خاصی در محصول پاک و ارگانیک یافته بهطوری که از 340 نمونه تصادفی بر مبنای آزمایشات انجام شده به عنوان محصول سیب زمینی استاندارد نشان استاندارد ملی را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: البته در استان 550 هزار تن سیب زمینی مازاد بر نیاز استان تولید میشود که به کشورهای همسایه و دیگر استانهای کشور صادر میشود اما لازم است رایزنان اقتصادی مربوطه بازارهای هدف متعددی را پیدا کنند که در سال گذشته با تلاشهای انجام شده و همکاریهای سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان در زمینه صادرات سیب زمینی فراهم شد که این امر در تنظیم بازار و تعادل عرضه و تقاضا نقش ارزندهای داشت.
وی افزود: اقلیم و طبیعت بی نظیر استان اردبیل در بخش کشاورزی قابلیتها و توانمندیهای زیادی به آن بخشیده است و وجود تنوع محصولات کشاورزی، ظرفیت کشاورزی استان را در تمامی زمینههای زراعی، باغی و امور دام افزایش داده است.
انتهای پیام/ز