رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از تولید 20 درصد سیب زمینی کشور در استان اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ عدیل سروی افزود: 20 درصد سیب‌زمینی کشور در استان اردبیل تولید می‌شود که از لحاظ کیفیت، درصد ماده خشک، وجود کمترین میزان باقی مانده سموم و کود در سطح کشور از جایگاه خاصی در محصول پاک و ارگانیک یافته به‌طوری که از 340 نمونه تصادفی بر مبنای آزمایشات انجام شده به عنوان محصول سیب زمینی استاندارد نشان استاندارد ملی را به خود اختصاص داده است.

وی گفت: البته در استان 550 هزار تن سیب زمینی مازاد بر نیاز استان تولید می‌شود که به کشورهای همسایه و دیگر استان‌های کشور صادر می‌شود اما لازم است رایزنان اقتصادی مربوطه بازارهای هدف متعددی را پیدا کنند که در سال گذشته با تلاش‌های انجام شده و همکاری‌های سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان در زمینه صادرات سیب زمینی فراهم شد که این امر در تنظیم بازار و تعادل عرضه و تقاضا نقش ارزنده‌ای داشت.

وی افزود: اقلیم و طبیعت بی نظیر استان اردبیل در بخش کشاورزی قابلیت‌ها و توانمندی‌های زیادی به آن بخشیده است و وجود تنوع محصولات کشاورزی، ظرفیت کشاورزی استان را در تمامی زمینه‌های زراعی، باغی و امور دام افزایش داده است.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.