محمد رضا قوسیان مقدم با اشاره به اینکه این محصول در سطح ۲۳۰۰ هکتار از مزارع شهرستان چناران کشت شده است، عنوان کرد: با توجه به شرایط ناپایدار جوی،کشاورزان شهرستان باید سریعا نسبت به برداشت چغندر قند و تحویل آن به کارخانجات اقدام کنند و محصول برداشت شده نباید در مزرعه بماند.
در ادامه مدیرعامل کارخانه قند چناران اظهار داشت: با توجه به شرایط آب و هوایی پیش آمده، با افزایش سه برابری تحویل محصول چغندر برداشتی کشاورزان نسبت به سالهای گذشته مواجه شده ایم.
ناظران افزود: ظرفیت اسمی این کارخانه، هزار تن چغندرقند در شبانه روز است اما در شرایط فعلی محصولی که کشاورزان تحویل می دهند به سه هزارتن در روز رسیده است.
وی عنوان کرد: با توجه به شرایط کارخانه و تعطیلی حدود پنج ساعت خط تولید، جهت تعمیرات و به روز آوری، امکان تحویل بیشتر این محصول فراهم نیست.
مدیرعامل کارخانه قند چناران ادامه داد: شرکت قند چناران امسال برای دومین بار از سیستم بارکد برای دریافت چغندرقند از کشاورزان استفاده کرده به این صورت که هر کشاورز یا پیمانکار با ارائه بارکد می تواند تمامی مراحل ثبت، پیگیری،تعیین عیار، تسویه حساب را از طریق سیستم های کامپیوتری دنبال کند.
وی با بیان اینکه کارخانه قند تمام توان خود را برای تحویل هرچه سریعترمحصولات کشاورزان به کار می گیرد اظهار داشت: پیش بینی می شود در پایان کارفعالیت کارخانه قند چناران، حدود ۱۶ هزار تن شکر تولید شود.
انتهای پیام/س