سرپرست‌پژوهشکده غلات گفت : در تولید نان سنگک، میانگین کشوری درصد خاکستر در ماده خشک، که بیانگر درصد سبوس‌گیری از گندم است، با استاندارد های تعریف شده مغایرت دارد و بدین معنی است که در تولید نان سنگک صرفا از آرد سنگک استفاده نمی‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ،  حیدر علی نصر اظهار کرد: این مرکز نسبت به بررسی آماری، انطباق با استانداردهای مرتبط و تحلیل نتایج آزمایشات کنترل کیفی انجام شده توسط شرکتهای غله و خدمات بازرگانی استانها،  اقدام کرده و نتایج حاصله  رادر قالب" گزارش فصلی سنجش کیفیت آرد" بصورت مستمر ارائه می دهد.

وی افزود: دراین بررسی ها اگر مواردی مغایر با استاندارد دیده شود، مراتب  به مراجع ذیربط ازجمله: دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل استاندارد در هر استان منعکس و موضوع در کارگروه پایش کیفیت آرد و نان استان مورد پیگیری قرار می گیرد.

نصر در خصوص اهم نتایج بررسی کیفیت آرد در سه ماهه دوم سالجاری اظهار داشت: در بررسی های انجام شده، میانگین کشوری ویژگی‌های کیفی مهم آرد مصرفی نان های بربری، تافتون و لواش شامل: درصد رطوبت، درصد خاکستر در ماده خشک، درصد پروتئین، درصد گلوتن مرطوب و ابعاد و اندازه ذرات در محدوده مجاز و مطابق با استاندارد 103 آرد(تجدید نظر پنجم و اصلاحیه شماره 1) است.

وی درخصوص ارزیابی میانگین کشوری ویژگیهای کیفی آرد مصرفی نان سنگک نیز تاکید کرد:این ارزیابی ها شامل: درصد رطوبت، درصد پروتئین، درصد گلوتن و ابعاد و اندازه ذرات در محدوده مجاز و مطابق با استاندارد است.

سرپرست‌پژوهشکده غلات تصریح کرد:در تولید نان سنگک، میانگین کشوری درصد خاکستر در ماده خشک، که بیانگر درصد سبوس‌گیری از گندم است، با استاندارد های تعریف شده مغایرت دارد و بدین معنی است که در تولید نان سنگک صرفا از آرد سنگک استفاده نشده  و از آرد های روشن تر استفاده می شود.

منبع:ایرنا
انتهای پیام/ 


برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.

برچسب ها: سنگک ، بی‌کیفیت ، غلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.