به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ توکلی گفت: سیستم پیشسردکن در کشتارگاهها امری ضروری است زیرا نگهداری لاشههای کشتاری به مدت 24 ساعت در دمای یخچالی بین صفر تا چهار درجه سانتیگراد، علاوه بر ترد شدن گوشت، باعث حذف پاتوژنهای احتمالی خواهد شد.
وی با بیان اینکه مصرف اینگونه فرآورده پروتئینی دارای امنیت بهداشتی بوده و برای پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو امری ضروری است، افزود: شبکه دامپزشکی همواره نهایت تلاش خود را در زمینه تأمین امنیت غذایی و تضمین سلامت جامعه خواهد داشت و در این زمینه اداره کل دامپزشکی استان اتاق پیشسرد کشتارگاه دام خرمآباد را راهاندازی کرده است.
توکلی گفت: این کشتارگاه توسط بخش خصوصی احداث شده و گوشتهای پیشسرد شده را در فروشگاه خود کشتارگاه به فروش میرسانند اما هنوز سایر قصابها و فروشندگان گوشت قرمز این کار را انجام ندادهاند.
مدیرکل دامپزشکی لرستان با بیان اینکه مابهالتفاوت گوشت پیشسرد شده و گرم حدود 200 تا 400 تومان است، اضافه کرد: طی جلسهای که با صاحب کشتارگاه داشتهایم قرار است در ماه اول این هزینه گرفته نشود و در ماههای بعد این تغییر قیمت اعمال خواهد شد.
وی افزود: این امر با برنامهریزیهای مدون و مستمر ادامه خواهد یافت و همه قصابان ملزم رعایت آن هستند.
انتها ی پیام/ت