حامد حسین خیرخواه، کارشناس ارشد علوم تربیتی در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به راهکارهایی در رابطه با ترغیب فرزندان برای انجام به موقع و بهتر تکالیف مدرسه گفت: جذاب کردن انجام تکالیف مانند صفحههای رنگی به همراه تصاویر کودکانه و کارتنی دلخواه دفتر و کتاب مدرسه و کاربردی بودن خود تکالیف از جمله مواردی است که باعث میشود دانش آموز برای انجام تکالیف مدرسه رغبت بیشتری داشته باشد.
وی در ادامه افزود: تعیین حداکثر زمان برای انجام تکالیف نیز میتواند از عدم انجام تکالیف در ساعات آخر شب جلوگیری کند زیرا در ساعات آخر شب به دلیل بیحوصلگی و خستگی و خواب آلودگی انجام تکالیف برای آنان سختتر میشود .
دکتر خیرخواه در مورد غیر مفید بودن تعیین جایزه و یا تنبیه در این رابطه گفت: تعیین جایزه برای انجام تکالیف می تواند اثرات منفی بر روی تربیت فرزندان داشته باشد چرا که با این عمل اثرات منفی که بر روی تربیت و شکل گیری شخصیت فرد دارد میتواند مشکلاتی از قبیل ایجاد توقع بیمورد تشویق و تشکر برای انجام وظایف را در بزرگسالی برای فرد ایجاد کند.
این کارشناس ارشد علوم تربیتی خاطر نشان کرد: در سال اول ابتدایی انجام تکالیف بیشتر با راهنمایی و کمک والدین صورت میگیرد و در سال دوم و سوم و . . . این راهنماییها کمتر شده و تا سال پنجم به پایان میرسد و دانشآموز از سال پنجم ابتدایی به بعد باید در انجام تکالیف مدرسه به طور مستقل رفتار کرده در انجام تکالیف باید به تنهایی و بدون کمک والدین صورت گیرد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/