به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ احمد شجاعی امروز در پنجمین همایش ملی طب و قضا در ساری افزود: سازمان پزشکی قانونی تشکیلاتی تخصصی به شمار می آید که برای کمک به امر قضاوت تشکیل شده است و پزشکی قانونی در بیش از یک سوم پرونده های تشکیل شده در قوه قضائیه نظر کارشناسی ارائه می کند.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور ، کار در پزشکی قانونی را سخت ارزیابی کرد و کار در سالن تشریح، کالبد شکافی و حضور در صحنه جرم و ضرب و جرح را از موارد سختی کار در پزشکی قانونی برشمرد.
شجاعی ، همچنین به مراجعان پزشکی قانونی اشاره کرد که اکثر آنان، صدمه دیده و از نظر روحی دچار آسیب های شدیدی هستند.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل تخصصی بودن سازمان و بحث های علمی از پنج وظیفه این سازمان که در قانون آمده است، دو وظیفه به اصل آموزش و پژوهش اختصاص دارد و آموزش در سطوح مختلف به ویژه با شرکت قضات و کارکنان قضایی در سطح کشور برگزار می شود.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با اشاره به بحث پژوهش ادامه داد: پژوهش های علمی در سطح کشور توسط همکاران در زمینه های مختلف انجام شده است و قصد داریم پژوهش ها را بیشتر کاربردی و در جهت رفع مشکلات و گرفتاری های سازمان پیش ببریم.
شجاعی افزود: به دلیل گستردگی موضوعات پزشکی قانونی و تاثیر موضوعات پزشکی، همایش طب و قضا هر دو سال یک بار برپا می شود و پنجمین همایش الان در حال برگزاری است.
وی با اشاره به قانون مجازات اسلامی، یادآور شد: موضوع مجازات اسلامی برای این همایش به دلیل نو و جدید بودن این قانون مورد توجه قرار گرفته و نقش پزشکی قانونی در صدمات عارضه لحاظ شده است.
به گفته وی؛ از دو سال قبل، کمیته های مختلفی با حضور کارشناسان تشکیل، تبادل اطلاعات و دیدگاه در بحث جنایت و روانپزشکی مرتبط با قانون، بررسی و همچنین مقالاتی در این زمینه ارائه شد که در این دو روز برخی از این مقالات ارائه می شود.
پنجمین همایش ملی طب و قضا از امروز به مدت دو روز در مجتمع فرهنگی آموزشی قوه قضائیه در ساری در حال برگزاری است.
انتهای پیام/ی