وی افزود: مردم ناظران ریز بینی برای نظارت مستمر بر نانواییهای استان هستند و باید از آنان برای نظارت بهتر بر نانواییها کمک گرفت .
استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه روشهای سنتی پخت نان دیگر جوابگو نیست افزود: تولید مکانیزه نان باعث افزایش ارزش غذایی نان می شود.
جاسم جادری گفت: تفکیک و توزیع آزاد پزی در استان باید متناسب با شرایط اقتصادی مناطق شهری و روستایی مدیریت شود.
وی افزود: آزاد کردن قیمت نان بر کیفیت نان تاثیر گذار است .
استاندار هرمزگان گفت: افزایش کیفیت و مکانیزه کردن نان در قالب شاخص های کمی در برنامه ششم توسعه برای بررسی بیشتر به دولت پیشنهاد می دهیم .
جاسم جادری همچنین بر توزیع مناسب آرد روستایی در استان تاکید کرد .
در این نشست تنظیم شیوه نامه وظایف دستگاهها ،اتحادیه ها و تشکل ها به مدت دو ماه و واگذاری توزیع و بهبود بهتر آرد به شبکه تعاون روستایی و شهری از مصوبات این نشست بود.
انتهای پیام/ی