استاندار هرمزگان در نشست کارگروه استانی آرد و نان بر نظارت و کیفیت هر چه بهتر پخت نان در استان تاکید کرد .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ جاسم جادری گفت: اگر نظارت درستی برکیفیت پخت نان نانواییهای استان شود دور ریزهای نان کمتر می شود .

وی افزود: مردم ناظران ریز بینی برای نظارت مستمر بر نانواییهای استان هستند و باید از آنان برای نظارت بهتر بر نانواییها کمک گرفت .

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه روشهای سنتی پخت نان دیگر جوابگو نیست افزود: تولید مکانیزه نان باعث افزایش ارزش غذایی نان می شود.

جاسم جادری گفت: تفکیک و توزیع آزاد پزی در استان باید متناسب با شرایط اقتصادی مناطق شهری و روستایی مدیریت شود.

وی افزود: آزاد کردن قیمت نان بر کیفیت نان تاثیر گذار است .

استاندار هرمزگان گفت: افزایش کیفیت و مکانیزه کردن نان در قالب شاخص های کمی در برنامه ششم توسعه برای بررسی بیشتر به دولت پیشنهاد می دهیم .

جاسم جادری همچنین بر توزیع مناسب آرد روستایی در استان تاکید کرد .

در این نشست تنظیم شیوه نامه وظایف دستگاهها ،اتحادیه ها و تشکل ها به مدت دو ماه و واگذاری توزیع و بهبود بهتر آرد به شبکه تعاون روستایی و شهری از مصوبات این نشست بود.


انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.