مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آران وبیدگل از افزایش تولید زعفران در این شهرستان تا پایان برداشت خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، فتاحی گفت: امسال با افزایش هفت هکتاری سطح زیر کشت زعفران پیش بینی می شود میزان برداشت این محصول از42 کیلو گرم به60گیلوگرم افزایش یابد.

وی با بیان اینکه:پارسال سطح زیر کشت این محصول 14هکتار بوده ،افزود امسال این میزان به21هکتار افزایش یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آران وبیدگل میزان برداشت زعفران را از هر هکتار 3کیلوگرم بر شمرد وگفت:تغییر کشت از محصولات با نیاز آبی بالا به پایین،مهمترین عامل افزایش کشت این محصول است.

کشت گیاه زعفران در این شهرستان از سرعت وکیفیت بالایی برخودار بوده ورتبه نخست را در استان گرفته است.  

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.