رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات سیستان و بلوچستان گفت: در آستانه اربعین حسینی کلوچه پزهای زاهدانی با کمک خیرین اقدام به پخت کلوچه های محلی برای زائران حسینی کردند .

پخت بیش از یک تن کلوچه محلی سیستان برای پذیرایی از زائرین اربعین امام حسین (ع)به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان؛ واحدی گفت: امسال یک تن و 200 کیلوگرم کلوچه محلی شمال استان برای پذیرایی از زائرین اربعین امام حسین (ع) تهیه شده است .

وی ادامه داد: این کلوچه ها از مرغوبترین نوع خرما بلوچستان و آرد منطقه سیستان تهیه و پخت شده که به عنوان میان وعده ای مغذی برای زائران تدارک دیده شده است .

وی خاطرنشان کرد: در مرز مهران 200 هزار قطعه نان برای توزیع میان زائرین پیاده تهیه و تدارک دیده شده است.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.