به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در جریان بازدید از مرکز تخصصی زنان و زایمان آیت الله طالقانی اراک، اظهار کرد: استان مرکزی علاوه بر قرار گرفتن در راه های مواصلاتی و صنعتی بودن، در خدمات رسانی درمانی به استان های مجاور نیز نقش کلیدی دارد و نیاز است که زیرساخت های خدمات تشخیصی و درمان تخصصی آن توسعه یابد.
وی افزود: مشکل جدی این استان فرسودگی بناهای درمانی است که خدمات رسانی را به شدت سخت می کند و برخی از بیمارستان های اراک تا 70 سال قدمت دارند و نیاز است که بازسازی شوند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: نوسازی بیمارستان 320 تختخوابی و مادر تخصصی ولی عصر (عج) اراک که در دولت قبل بلاتکلیف و در حد فنداسیون باقی مانده بود در دولت یازدهم از سرگرفته شده و با حمایت مقامات ارشد استانی پیشرفت موثری دارد و نیاز است که در سایه حمایت شهرداری و شورای شهر و نمایندگان مجلس، تعداد تخت های آن به 500 عدد افزایش یابد.
وی گفت: شهر اراک نیازمند یکهزار تخت درمانی است که این مهم باید با تقویت مشارکت های مردمی و خیران و بخش خصوصی در کنار اعتبارات دولتی جبران شود.
دکتر هاشمی، در پاسخ به سئوالی در خصوص ممنوعیت صدور مجوز برای خدمت نیروهای متخصص دولتی در بخش خصوصی، خاطرنشان کرد: این مساله قانون است که در راستای عدالت محوری در سلامت و بهره مندی مردم از امکانات و نیروی متخصص اعمال شده و توانسته در هر سال 40 تا 50 متخصص را در بدنه درمان دولتی ماندگار کند.
وی گفت: اگرچه در کوتاه مدت ممکن است اجرای این قانون با کمبودهایی همراه باشد، اما در دراز مدت به نفع مردم است و اقشار کم درآمد با کیفیت بهتر از خدمات نیروهای متخصص در سیستم دولتی بهره مند می شوند.
وی عنوان کرد: بخش خصوصی برای جذب متخصصان باید با پرداخت های منصفانه شرایطی را مهیا کند که متخصصان پس از اتمام زمان طرح جذب این مراکز شوند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان بیان کرد: میزان پذیرش متخصصان در حوزه دولتی امسال 30 درصد افزایش دارد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ب