به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به فعالیت ۸۰۰ واحد شالیکوبی در استان اشاره کرد و گفت: حدود ۳۰ درصد شالیکوبی های استان مدرن سازی شده اند که اکثر آنها قابلیت دریافت برند مجوز بسته بندی برنج را دارند.
شهیدی فر با بیان اینکه در خصوص سالم بودن برنج اقدامات مناسبی همچون مبارزه بیولوژیکی برای کاهش سموم در مزارع برنج انجام شد، یادآور شد: امسال مبازرات بیولوژیک خوبی در استان صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه این استان بیش از ۵۰ درصد برنج کشور و ۹۰ درصد ذخیره سازی مرکبات شب عید را بر عهده دارد، گفت: ۴۲ سیستم بسته بندی برنج با ظرفیت ۱۰۸ هزار تن در استان فعال شد که قابل افزایش است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه سال گذشته ۶۲ هزار بهره بردار و تولید کننده برنج در استان شناسه تولید کد ۱۶ رقمی دریافت کردند.
انتهای پیام/ز