گفتنی است، با وجود اعلام هشدار عدم مصرف دانههای آجیل به ویژه بادام زمینی در هواپیماها در خطوط هوایی سراسر جهان باز هم عده زیادی از مسافران به قوانین بیاحترامی کرده اقدام به خوردن آجیل در طی سفر میکنند.
بررسیها نشان میدهند، برخی از خطوط هوایی همچنین اعلام کردهاند افراد مبتلا به آلرژی غذایی باید از پرواز با هواپیما منع شوند.
در حال حاضر گروهها و انجمنهای آلرژی در سراسر جهان در نظر دارند تمهیدات خاصی برای سفر افراد مبتلا به آلرژی در هواپیماها بیندیشند و به طور مثال یک فاصله ردیفی بین صندلی افراد عادی و افراد مبتلا به آلرژی تولید کنند و یا حتی کابینهایی مجهز برای مبتلایان به آلرژی در نظر گرفته شود.
تا به حال موارد متعددی از بروز حمله آلرژی و شوک آنافلاکسی ناشی از آن در حین سفرهای هوایی در جهان مشاهده شده و حتی منجر به فرود اضطراری هواپیماها در محلهایی غیر از مقصد نهایی خود شده است.
براساس تحقیقات آلرژی تنفسی و غذایی میتواند سبب بروز بثورات جلدی، خارش، تورم زبان و دهان، اسهال، تنگی نفس و حتی افت فشار خون و از بین رفتن سطح هوشیاری در افراد شود.
در عین حال میزان آلرژی افراد به بادامزمینی متفاوت است و از بسیار شدید تا بسیار خفیف رتبهبندی میشوند.
کارشناسان علاوه بر موارد فوق احتمال بروز ناگهانی آلرژی در افراد مبتلا به آلرژی کشف نشده را یک خطر جدی برای سفرهای هوایی میدانند.
کارشناسان هشدار میدهند پروتئین بادام زمینی نوعی حالت ماندگاری دارد به طوری که حتی اگر فردی در سفر هوایی قبلی بادام زمینی خورده باشد و با آن دستها به سینی غذا و یا کمربند صندلی خود دست زده باشد فرد مبتلا به آلرژی در سفر بعدی دچار تشدید علائم و حتی بروز شوک آلرژ یکی از خواهد شد.
براساس تحقیقات میزان ابتلای افراد به بیماری آلرژی و بروز شوک آنافلاکسی در آنها در طول سالهای اخیر چندین برابر شده است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/