به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بندر عباس؛علیرضا اکبری افزود: این اعتبار از محل سرمایه گذاری بخش خصوصی و انعقاد قرارداد بیع متقابل برای واگذاری پساب اختصاص یافته است.
وی گفت: هزار و چهارصد و پنجاه میلیارد ریال این اعتبار برای ارتقاء شبکه تصفیه خانه و ساخت تاسیسات شیرین سازی پساب ، پانصد میلیارد ریال برای توسعه و تکمیل شبکه جمع آوری و انتقال فاضلاب و پنج هزار و پانصد میلیارد ریال نیز برای انتقال پساب به محل مصرف هزینه میشود.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب شهری هرمزگان افزود: وضعیت آب و هوای منطقه، ورود غیرمجاز آب ساختمان های در حال ساخت، گازوئیل، روان آب های سطحی و لجن ناشی از تخلیه سپتیک منازل به شبکه فاضلاب از چالش هایی است که خسارت های سنگینی به تاسیسات فاضلاب وارد می کند.
تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس با شش ایستگاه پمپاژ و بالابر، در سال هشتاد و سه ، با دبی متوسط هفتاد و سه هزار و دویست متر مکعب طراحی شده و تا هشتاد هزار مترمکعب نیز قابل افزایش است.
اکنون هفتصد کیلومتر از شبکه فاضلاب شهر بندرعباس اجرا شده است و هفتاد و پنج درصد از جمعیت شهر، از شبکه فاضلاب بهره مندند.
پنجاه و پنج هزار مترمکعب دبی فاضلاب ورودی و خروجی این تصفیه خانه است که خروجی آن به صورت پساب به دریا می ریزد.
انتهای پیام/ف