نتیجه‌ی بررسی‌ها در انگلستان نشان می‌دهد که مصرف هر روزه سیب، کلسترول خون را پایین می‌آورد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،محققان انگلیسی معتقدند که سیب از ماده‌ای به نام پکتین که فیبر محلولی دارد، تشکیل شده است.

پکتن موجود در میوه‌ی سیب باعث کاهش میزان کلسترول بد (LDL) خون از طریق کاهش جذب چربی می‌شود.

هم زمان، پکتین میزان کلسترول خوب(HDL) شما را که برای مصارفی مانند تولید هورمون‌ها مورد نیاز هستند، افزایش می‌‌دهد. افزایش میزان HDL منجر به کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی می‌شود.

همچنین افرادی که می‌خواهند لاغر شوند، می‌توانند از سیب استفاده کنند. سلولز و پکتین موجود در این میوه، قدرت سیر‌کنندگی زیادی دارد.


منبع:برنا

برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.