در حال حاضر حدود 100 شرکت بازی ساز فعال در کشور وجود دارند که نیازمند حمایت های بیشتر بخصوص در بخش مالی هستند

به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمایت از شرکت‌های بازی‌ساز رایانه‌ای این بار با اختصاص وام در دستور کار وزارت ارتباطات قرار گرفته است. بر اساس این سیاست بخش وجوه اداره شده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف شده است که به‌منظور حمایت در زمینه تهیه، توزیع و صادرات بازی‌های رایانه‏ ای آیین‌نامه «اعطای تسهیلات از محل وجوه اداره شده به شرکت‌های فعال در حوزه بازی‌های رایانه‌ای» را در دستور کار قرار دهد و به همین منظور این موضوع در جلسه اخیر کارگروه وجوه اداره شده، به تصویب رسید.

اما به گفته هادی کافی، سخنگوی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برای اختصاص این کمک‌های مالی، بنیاد ملی بازی‏های رایانه‌ای به سازمان‏های مربوطه مشاوره می‌دهد و این دست از مشارکت‌ها پیش از این به صورت نقدی از سوی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای صورت می‌گرفت که محدود بود و برای رسیدگی به همه تقاضاها نیاز به بودجه نامحدودی داشتیم که پس از اعطای همین کمک‌های نقدی با توجه به گران‌شدن پروژه‌ها نتیجه مطلوبی هم از آن به دست نمی‌آمد.




100 شرکت بازی‌سازی فعال و نیازمند حمایت در کشور




وی افزود: با این وضعیت تصمیم گرفته شد که این حمایت از سازمان‏های دیگر هم جذب شود و علاوه بر آن برای حمایت از این شرکت‌ها قرار شد شرکت‌ها براساس رتبه‌ای که از سوی بنیاد دریافت می‌کنند دسته‌بندی شده و از این طریق شبهه اعمال سلیقه شخصی از سوی سازمان‏ها و نهادها برای حمایت از شرکت‌ها منتفی شود. 

کافی اظهارداشت: بنابراین از این طریق پول به صورت مستقیم به بازی‌ساز اعطا نخواهد شد بلکه با مشورت و هماهنگی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای مشخص می‌شود که چه شرکت‌هایی می‌توانند دانش‌بنیان شوند و چه شرکت‌هایی نیاز به حمایت برای تخصیص وام دارند و از این طریق مسیر اعطای تسهیلات از سوی بنیاد مشخص می‌شود.

وی اظهارداشت: در حال حاضر 100 شرکت و نیازمند حمایت در کشور فعال هستند که حمایت‌های مالی دولتی باعث می‏شود محصول تولید شده آن‌ها با کیفیتی بالا راه رقابت و فروش را در بازار و در بین خریداران پیدا کند و نه اینکه با فشارهای دولتی به فروش برسند.




100 شرکت بازی‌سازی فعال و نیازمند حمایت در کشور




کافی در خصوص وضعیت خروج بازی‌سازان حرفه‌ای از کشور عنوان کرد: خروج بازی سازان از کشور قابل انکار نیست اما تعداد این افراد کم است که جذب شرکت‌های بازی‌ساز خارجی می‌شوند  و در مقابل نیز هستند افرادی که با کسب علم و تجربه در کشورهای صاحب سبک به کشور بازگشته‌اند. 

وی گفت: در جلسه آینده شورای‌عالی مجازی قصد بررسی بازی‌های رایانه‌ای را داریم و با توجه به تغییر معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی، بنیاد ملی بازی‏های رایانه‌ای درخواست بازبینی سند بازی‏های رایانه‌ای را ارائه کرده ایم و در جلسه پیشین شورای‌عالی مجازی این موضوع مورد بررسی قرار داده شد و طبق گفتگو ها قرار است  در جلسه بعد که باید یک ماه گذشته برگزار می‌شد این سند مورد بازبینی قرار بگیرد که این جلسه هنوز برگزار نشده است.

سخنگوی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای گفت: تدوین دوباره این سند به حرکت بازی‌سازان به سمت پیشرفت و رشد کمی و کیفی آنها کمک می‌کند چرا که به‌جز موضوع قانون‌گذاری مباحثی همچون حمایت و آموزش مورد تاکید قرار گرفته است.



برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

منبع: روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.