به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان؛ مدیر گروه مهندسی-بهداشت محیط استان گفت: افزون بر 200بازرس در نظارت واحد بهداشت محیط،روزانه به فروشگاه ها و مرکز توزیع مواد غذایی نظارت می کنند.
رفیعی گفت: در زمان بازدید، کیفیت مواد اولیه مصرفی و شرایط پخت وپز برای تهیه مواد غذایی و تاریخ تولید و انقضاء و مهر استاندارد برای مراکز پخش مواد غذایی بررسی می شود.
مدیر گروه مهندسی و بهداشت محیط اصفهان از شهروندان خواست تا در زمان خرید مواد غذایی در صورت مشاهده هر گونه تخلف،موارد شکایت را به شماره تلفن 1490 اطلاع دهند.