یک روانشناس در خراسان‌جنوبی گفت: امروزه با گسترش شهرنشینی و کمبود نور آفتاب در آپارتمان‌ها، تنش‌ها در فصول سرد افزایش می‌یابد، از این‌رو رعایت یکسری نکات به بهبود این وضعیت کمک می‌کند.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان بهناز زال گفت :در زمستان و پاییز، میزان قرار گرفتن در معرض آفتاب و کاهش ساعت بیولوژیک بدن که خواب حالات درونی‌ و هورمون‌ها را تنظیم می‌کند به تاخیر افتاده و معمولا در زمستان روند کندی را دنبال می‌کند.

وی تصریح کرد: بیرون رفتن از خانه، در معرض نور قرار گرفتن، یک رژیم غذایی متعادل سرشار از ویتامین و مواد معدنی باعث بوجود آمدن انرژی مورد نیاز در طول روز در افراد می‌شود. نور درمانی تا حد زیادی می‌تواند در درمان بیماری موثر واقع شده، همچنین گذراندن روز، در زیر نور خورشید نیز می‌تواند به بهبود بیمار کمک کند.

زال ادامه داد: کوتاه شدن طول روز و کاهش تابش نور خورشید و به دنبال آن کاهش ملاتونین در ایجاد این نوع افسردگی نقش دارد و زمینه بروز افسردگی فصلی را ایجاد می کند.

این روانشناس با اشاره به علایم افسردگی فصلی، افزود: احساس غم و اندوه، تمایل به گریه، عدم تصمیم‌گیری صحیح، کسالت و یکنواختی و کاهش انرژی از جمله مهمترین علایم این بیماری است. شناخت و درمان به موقع افسردگی فصلی اهمیت خاصی دارد و می توان فرد را در گذراندن این دوران حدودی کمک کند.
منبع:ایسنا
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.