رئیس مرکز جهاد کشاورزی قلعه قاضی پیش بینی کرد امسال ۲۰هزارتن محصول برداشت شود که نسبت به پارسال ۱۰درصد افزایش یافته است.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ انصاری مهمترین عوامل افزایش تولید این محصول را اجرای برنامه طرح الگوی کشت ، توسعه سطح زیرکشت، اجرای سیستم آبیاری نوین و استفاده بهره برداران از تخصص فنی کارشناسان برشمرد.

وی گفت: ۸۰۰هکتار از زمینهای کشاورزی منطقه  قلعه قاضی بندرعباس  به کشت فلفل دلمه ای اختصاص دارد.

رئیس مرکز جهاد کشاورزی قلعه قاضی افزود: روستا های زهوکی ،تخت و قلعه قاضی مناطق عمده کشت فلفل دلمه هستند.

انصاری گفت: محصولات تولید شده علاوه بر نیاز داخلی استان به استان های تهران، اصفهان وخراسان ارسال می شود.

فصل برداشت از آذر آغاز و تا اواخر فروردین ادامه دارد.
 

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.