به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛ حشمت اله عسگری اعلام کرد: با توجه به پایان آیین اربعین و اتمام مواد غذایی موکب ها، با هماهنگی و مساعدت وزارت کشور و استانداری ایلام این مواد غذایی در میان موکب ها توزیع شد تا غذای مورد نیاز زائران برگشتی از عتبات عالیات را تهیه و توزیع کنند.
عسگری اضافه کرد: 20 تن برنج، 10 تن مرغ، چهار تن روغن و چهار تن خرما در میان این موکب ها توزیع شده تا در هر شبانه روز 100 هزار پرس غذای گرم تهیه و میان زائران بازگشته از عتبات عالیات توزیع شود.
وی با بیان اینکه در هر وعده 20 هزار پرس نان نیز میان این موکب ها توزیع می شود، افزود: موکب های پذیرایی صلواتی تا روز سه شنبه آینده می بایست نسبت به پخت و توزیع غذای گرم میان زائران اربعین حسینی در شهر مهران اقدام کنند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ت