به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛ˈجعفرگوهرگانی افزود: از 63 میلیارد ریال اعتبارات ملی اختصاص یافته به توسعه کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد 50 میلیارد ریال آن برای اجرای طرح های آبیاری قطره ای و آبیاری در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به این که از محل بودجه تملک و دارایی و ماده 180 مناطق محروم نیز اعتبارات خوبی برای آبیاری تحت فشار در این استان تخصیص یافته از کشاورزان خواست برای استفاده از این فرصت تلاش کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه بویراحمد اظهار کرد: 85درصد از هزینه اجرای طرح های آبیاری تحت فشار از سوی دولت پرداخت می شود.
وی افزایش بهره وری ، سهولت آبیاری ، امکان آبیاری زمین های شیب دار و جلوگیری از شستشوی بی رویه خاک ، صرفه جویی در نیروی کار و پیشگیری از کارهای سخت در روش های سنتی که منجر به بیماری هایی مانند دیسک ، کمردرد و درد مفاصل در کشاورزان می شود را از جمله مزایای استفاده از روش های نوین آبیاری ذکر کرد.
گوهرگانی تصریح کرد: تاکنون 23هزار زمین کشاورزی در این استان زیر پوشش آبیاری تحت فشار قرار گرفته که نسبت به 270 هزار هکتار زمین کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بسیار کم است.
وی ابراز داشت: هم اکنون حدود 10 هزار هکتار از اراضی این استان در حال انجام عملیات نقشه برداری و پنج هزار هکتار نیز در حال انعقاد قرارداد برای اجرای طرح های آبیاری تحت فشار است.
کهگیلویه وبویراحمد دارای 270 هزار هکتار زمینهای زراعی و باغی است که 200 هزار هکتار آن به صورت دیم است.
انتهای پیام /ی