ملایی گفت:باید جامعه علمی در قالب استادان، دانشجویان، مراکز و موسسات علمی پژوهشی و فناوری، دانش بنیان و مراکز رشد و... در سطح بین‌المللی قوی حرکت کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،ملایی ضمن تبریک روز دانشجو ،در خصوص اهمیت علم و فناوری، بیان کرد: علم و فناوری موتور پیشران هر جامعه‌ای است، در چنین شرایطی جامعه علمی باید قدرت رقابت در سطح بین‌المللی را داشته باشد تا جزء رده‌های اول در دنیا قرار گیرد.

وی یادآوری کرد: باید جامعه علمی در قالب استادان، دانشجویان، مراکز و موسسات علمی پژوهشی و فناوری، دانش بنیان و مراکز رشد و... در سطح بین‌المللی قوی حرکت کنند.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به مراکز در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی باید در سطح عالی عمل کنند، اظهار کرد: سرعت در بخش علم و فناوری راهبرد تمایز و استراتژی خاص برای کسب رتبه اول دنیا شده است، بنابراین سرعت در تولید، به‌کارگیری و نشر دانش وسیله رقابتی شده است.

وی گفت: سرعت نه تنها در جامعه علمی یک قدرت و موتور پیش‌برنده جامعه است، بلکه سرعت در عملکرد جامعه علمی به موتور پیشران قدرت و استراتژی تبدیل شده است.

ملایی با اشاره به اینکه در چشم‌انداز به عنوان جامعه دانش‌بنیان به کشور توجه شده است تا در سطح منطقه رتبه نخست را داشته باشیم،بیان کرد: برای تحقق این امر باید به زیرساخت‌ها توجه داشته باشیم، جامعه علمی در قالب دانشجویان، اساتید و... جایگاه ویژه‌ای داشته باشند و باید با نگاه خاصی به آن‌ها توجه کنیم، زیرا پرچمداران توسعه و پیشرفت یک جامعه هستند.

وی گفت: ‌باید بودجه‌های آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی تقویت شوند و از سویی دیگر باید دستگاه‌هایی مانند مدیریت شهری، دستگاه‌های اجرایی، بخش‌های خصوصی و تعاونی‌ها تعامل و ارتباط دوسویه قوی با دانشگاه، دانشگاهیان و حوزه‌ها برقرار کنند.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه از طرفی جامعه دانشگاهی و علمی باید نسبت به نیازهای جامعه تسلط پیدا کنند، بیان کرد: این افراد باید بدانند نیازهای جامعه چیست و نیازهای آینده، مسیر رشد و پیشرفت را به جامعه دانشگاهی انتقال داده و از سویی جامعه دانشگاهی باید تولیدات خود را بر اساس نیازها تنظیم کند.

وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب تاکید ویژه‌ای در این زمینه داشتند که جامعه دانشگاهی باید نسبت به نیازها آگاهی پیدا کنند و از سویی مدیریت شهری باید نیازها را به جامعه دانشگاهی انتقال دهد، تا بتوانند در عرصه تولید علم متناسب با نیازها موفق عمل کنند.

ملایی خاطر نشان کرد: از طرفی دیگر مشارکت فعالانه دانشگاهیان و حوزویان در برنامه‌های مدیریت شهری از موارد دیگر است که باید مورد توجه قرار گیرد و این اقشار باید در جلسات، سمینارها، کارگاه‌ها و پروژه‌های جامعه علمی مشارکت کنند و جامعه علمی باید مسئولیت‌پذیری خود را در جامعه تقویت کند.

وی در خصوص اهمیت کارآفرینی،بیان کرد: مدیریت شهری باید به مسئله کارآفرینی توجه کند، اساس کارآفرینی خلاقیت و نوآوری است و می‌توان بیان کرد موتور محرکه کارفرآینی خلاقیت و نوآوری است.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم یادآوری کرد: مدیریت شهری باید از ظرفیت‌های حوزه در سطح منطقه، محله، تعداد دانشگاه، دانشجو و استادان، مراکز پژوهشی و کارآفرینی آگاهی پیدا کند تا بتواند از ظرفیت‌ها استفاده کند.

وی گفت: ضروری است مدیریت شهری از پایان‌نامه‌های حوزوی و دانشگاهی که در راستای نیازهای مدیریتی شهری حرکت می‌کنند، حمایت کند.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم اظهار کرد:حرکت‌های جهادی باید در جامعه علمی تقویت شود و فعالان این عرصه با نگاه خالصانه در حرکت جهادی شرکت کنند.

وی در پایان با تاکید بر تقویت روحیه خودباوری در دانشجویان تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب تاکید ویژه‌ای دارند که دانشجو باید اعتماد به نفس بالا داشته باشد تا خودمان بهترین علوم را تولید کنیم، بنابراین باید از مرحله ترجمه بیرون بیاییم و خود 

تولیدکننده علم باشیم.

 

برچسب ها: قم ، جامعه ، علمی ، سطح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.