به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبدا؛ دکتر محمد رضا فراهانی در این پیام ،دانشگاه را ازآلوده شدن به سیاستبازی و منفعتطلبیهای جناحی و گروهی و افراطی بر حذر داشت و گفت: شرایط حساس امروز کشور اقتضا میکند که با بصیرت و هوشمندی تمام به رصد وضعیت سیاسی – اجتماعی کشور بپردازیم و در تحلیلهای خویش اولویت اول را به مصالح و منافع ملی داده و با تعامل سازنده و همدلی و همزبانی با دولت خدمتگزار، در اندیشه تقویت وحدت ملی و راه کارهای تعمیق آن باشیم .
متن کامل این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
مقام معظم رهبری :
«جنبش دانشجوئی در کشور ما در تاریخِ ثبت شده و شناخته شدهی خود، همیشه ضد استکبار، ضد سلطه، ضد استبداد، ضد اختناق و به شدت عدالتخواه بوده است.»
دانشجویان در تمام دنیا یکــــی از ارکان تاثیرگذار بر تحولات سیاسی – اجتماعــی هستند. آنان به عنوان بخش گستردهای از شبکه فکری حاکم بر جامعه، علاوه بر کسب علم و اهتمام به تحقیق و پژوهش، از نیروهای تاثیرگذار و صاحب نقش در تحولات سیاسی- اجتماعی بوده و در عرصه تعامل با دولت و نقد سازنده به منظور اصلاح امور جامعه، فعالانه مشارکت میکنند. تاریخ معاصر کشورمان نیز شاهد حضور گسترده دانشجویان در فعالیتهای سیاسی– اجتماعی در مقاطع مختلف بوده است. برای اثبات این ادعا تنها کافی است مروری اجمالی بر نقش برجسته آنان در وقایع مهمی همچون نهضت ملی شدن صنعت نفت، اعتراضات سال 1332(به طورمشخص 16آذر)، پیروزی انقلاب اسلامی و انقلاب فرهنگی داشته باشیم. امروز نیز مشاركت سياسي که نشانه بلوغ فرهنگی و سیاسی یک جامعه پویاست، يکي از مهمترين و اساسيترين مطالبات جامعه دانشجويي کشور است که باید برای تحقق آن تلاش کرد.
بیتردید، حماسه غرورآفرین 16 آذر نیز که افتخار خلق آن متعلق به دانشجویان و جامعه دانشگاهی است، مصداق و مظهر بارز مشارکت سیاسی دانشجویان و یکی از رخدادهای دورانساز تاریخ معاصر کشورمان است که خاطره درخشان آن هیچگاه از ذهن و زبان ملت حقطلب و آزاده ایران پاک نخواهد شد. در این واقعه افتخارآفرین که بدون شک نقطه عطفی در تاریخ مبارزات جنبش های دانشجویی است، سه دانشجوی عدالتخواه و حقطلب، پرچم عزت، استقلال و دفاع از ارزشهای والای الهی و انسانی را به دوش گرفته و به مصاف زشتیها و پلشتیها رفتند.
در فضای سیاسی – اجتماعی امروز نیز لازمه قرار گرفتن دانشجو در چنین جایگاهی و امکان ایفای چنین نقشی، بازکردن فضای نقد، گفتگو، مناظره و تمهید زمینههای مناسب برای نظریه پردازی است و این همه مقدور و میسر نخواهد بود مگر آنکه از آلودن فضای دانشگاه به سیاستبازی و منفعتطلبیهای جناحی و گروهی و افراط در عمل جلوگیری شود. بدیهی است در فضای مسموم، امکان گفتگو، تفاهم، مدارا، همدلی و وحدت زائل گشته و میدان برای معرکهگیران و غوغاسالاران گشوده میشود.
از اینرو مرور و یادآوری وقایع مهمی همچون 16 آذر ، باید برای جامعه دانشجویی ما الهامبخش و راهگشا باشد. از این منظر شما دانشجویان عزیز، در حالي كه با افتخار و غرور به گذشته خود مينگرید، باید با دلي سرشار از ایمان و اميد و جانی سرشار از شور و شعور به آینده نظر داشته باشید .
آری باید بکوشیم تا با تکیه بر خرد و عقلانیت در عمل فردی و اجتماعی خود، در مسیر کمالخواهی گام بر داریم تا فردایمان بهتر از دیروز باشد. بیهیچ تردیدی، شرایط حساس امروز کشور اقتضا میکند که با بصیرت و هوشمندی تمام به رصد وضعیت سیاسی – اجتماعی کشور بپردازیم و در تحلیلهای خویش اولویت اول را به مصالح و منافع ملی داده و با تعامل سازنده و همدلی و همزبانی با دولت خدمتگزار، در اندیشه تقویت وحدت ملی و راه کار های تعمیق آن باشیم.
در خاتمه، ضمن عرض تسلیت ایام اربعین حسینی و 28 صفر و با آرزوی پیروی جامعه دانشگاهـــــی از روش و منش حقطلبانـــه امام عشق و حماسه و آزادی حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)، یاد و خاطره همه دانشجویان و استادان شهید را که برای حفظ استقلال، آزادی و سربلندی این مرز لاله خیز و پرگهر، خون خویش را نثار شجره طیبه انقلاب اسلامی کردند گرامی داشته و روز دانشجو را به خالقان این حماسه باشکوه و غرورآفرین و همه دانشجویان میهن اسلامی تبریک میگویم.
به امید آن که خداوند به جامعه دانشگاهی ما توفیق پیروی از راه روشن آن راست قامتان جاودانه تاریخ و همه شهیدان راه استقلال و آزادی را عنایت فرماید.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/