وی اظهار کرد: پرتقال های تولید شده از نوع محلی، نافی، والنسیا و خوشه ای و نارنگی هم از نوع خارو، فرانسوی و محلی است.
مدیرجهاد کشاورزی گچساران تصریح کرد:میانگین تولید پرتقال در هر هکتار از باغ های این شهرستان 22 و نارنگی 25 تن است.
وی بیان کرد: روستاهای آب توت،چهاربیشه و امامزاده جعفر عمده ترین مناطق تولید پرتقال و نارنگی گچساران است.
رضانژاد ابراز داشت: بازارهای کهگیلویه و بویراحمد و استان های خوزستان، فارس، اصفهان و تهران مهمترین مناطق مصرف پرتقال ونارنگی این شهرستان است.
وی ابراز کرد: قیمت انواع پرتقال و نارنگی این شهرستان را هر کیلوگرم 15تا 30 هزار ریال برآورد کرد.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران اظهار کرد:بیش از یک هزار بهره بردار در زمینه برداشت مرکبات در باغ های این شهرستان فعالیت دارد.
وی بیان کرد: یکهزار و 600 هکتار باغ مرکبات شامل لیموترش، پرتقال و نارنگی در گچساران وجود دارد.
رضانژاد احداث سردخانه مواد دامی و کشاورزی را از اولویت های این اداره برای جمایت از بهره برداران برای نگهداری محصولات ذکر کرد.
وی افزود: مجوز این سردخانه صادر شده و در صورت تامین اعتبار با مشارکت بخش خصوصی یک واحد سردخانه نگهداری در گچساران راه اندازی خواهد شد.
امسال 12 هزار تن لیموترش نیز از باغ های این شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف شد.
سالانه بیش از 100 هزار تن محصول دامی و کشاورزی در شهرستان 120 هزار نفری گچساران تولید و روانه بازار مصرف می شود.
گندم، جو،ذرت، سبزی و صیفی،محصولات جالیزی،مرکبات، گوشت قرمز و سفید، تخم مرغ و شیر عمده ترین تولیدات بهره برداران گچسارانی است.
این شهرستان 30 هزارهکتار زمین کشاورزی دارد که تنها پنج هزار هکتار آن آبی است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام /ت