به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد رضا عبدالحسینی جراح و فلوشیپ جراحی درون بین در نشست خبری دومین کنگره بین المللی جراحیهای چاقی و متابولیک و اولین دوره هفته چاقی در ایران بیان کرد: زنان ایرانی نسبت به زنان کشورهای غیر آسیایی اضافه وزن بیشتری دارند. همچنین زنان ایرانی پرخور هستند و این درحالی است که خودشان از این موضوع آگاهی ندارند.
وی با اشاره به اینکه 20 درصد ایرانیها به صورت مشهود در معرض ابتلا به دیابت هستند، افزود: 10 درصد از افراد دیابتی از بیماری خود آگاهی ندارند .
عبدالحسینی با تاکید بر اینکه شانس آمبولی و سایر عوارض در جراحیهای مطبی بالاست، اظهار کرد: به طورکلی ریسک اعمال جراحی برای افراد چاق خیلی بالاست و از نظر علمی نباید انجام شود، چرا که با انجام این اعمال چربیها از معده و کبد به سمت سایر اعضای بدن هدایت میشوند.
وی اضافه کرد: عوارض این جراحی ها به دو دسته کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم میشود. خونریزی و عفونت در گروه عوارض کوتاه مدت قرار میگیرند، اختلال در سیستم جذب نیز از عوارض بلند مدت جراحیهای مطبی به شمار میآید . چراکه در حالت عادی روده افراد بین 6 تا 9 متر است و دو متر آن به دلیل این جراحیها دستخوش تغییر میشود.
دبیر اجرایی دومین کنگره بینالمللی جراحی های چاقی و متابولیک با بیان اینکه اعمال جراحی موضعی درمان قطعی چاقی نیست عنوان کرد: با این وجود این جراحیها بیشترین تاثیر را دارند.
لاپاراسکوپی از جمله جراحیهای متابولیک به شمار میرود که چسبندگی عفونت ، فتق در آن کمتر دیده میشود.
وی در خصوص سوخت و ساز بدن اذعان کرد: معمولا افراد روزانه بین هزار و 200 تا دو هزار و 700 کالری سوخت و ساز انجام میدهند، این سوخت میتواند از طریق ورزش ، داروی ضد چاقی و . . . هر چند که داروهای ضد چاقی به محض پایان مصرف با بازگشت چاقی همراه هستند .
عبدالحسینی در خصوص کنگره بین المللی جراحیهای چاقی و متابولیک خاطر نشان کرد: این کنگره در روزهای 23 و 24 آذر ماه با حضور 11 مهمان خارجی و اساتید داخلی برگزار خواهد شد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/