به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج عزتالله بهشتیفر افزود : یکی از مواهب بزرگ الهی در استان کهگیلویه و بویراحمد عرصههای جنگلی این استان است که باید بهترین استفاده را از این موهبت بزرگ داشته باشیم.
وی گفت: در صورتی که همه در استان به عنوان دوستدار طبیعت و منابع طبیعی باشیم و از جنگلهای خود حفاظت کنیم، میتوانیم از مزایای اکوتوریسم طبیعی استفاده بیشتری کنیم.
مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد حفاظت از جنگلها را تنها وظیفه یک دستگاه ندانست و گفت: همه از جمله اقشار مختلف مردمی باید وظیفه خود را در قبال این داشتههای خدادادی که حفاظت و صیانت از آنها بوده، انجام دهیم.
وی یکی دیگر از اقدامات مهم منابع طبیعی استان را احیای جنگلها دانست و گفت: اقدامات خوبی در طول سالهای اخیر انجام شده است.
این مسئول در ادامه افزود: مردم یاور خوبی برای منابع طبیعی بودهاند و بیش از 32 هزار هکتار جنگل با مشارکتهای مردمی در کهگیلویه و بویراحمد از ابتدا تاکنون کاشته شده است.
وی گفت: در سال گذشته جنگلکاری مشارکتی به میزان 7 هزار و 100 هکتاری را در کهگیلویه و بویراحمد داشتیم، کاری که در سالهای گذشته متوقف شده بود.
این مسئول همچنین از کاشت گیاهان دارویی به میزان 8 هزار و 500 هکتار در سال گذشته به صورت مشارکتی در استان خبر داد.
مدیرکل منابع طبیعی استان در ادامه یکی از دغدغههای منابع طبیعی را اعتبارات ذکر کرد و گفت: اگر اعتبارات اجازه دهد منابع طبیعی در زمینه احیا و همچنین کاشت جنگلها و کاشت گیاهان دارویی قادر به اقدامات بیشتری خواهد بود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ف