به گزارش خبرنگار
حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،
سرهنگ ميراحمدي در اين خصوص گفت: آگاهي جوانان به ويژه دختران در مورد آسيب هاي فضاي مجازي يكي از مهمترين راه هاي كاهش مشكلات اين قشر در اينترنت است.
وي با بيان اينكه سهم نهادهاي فرهنگي و آموزشي كشور كه طي برنامه اي مشخص براي ارتقاء سواد رسانه اي دانش آموزان تلاش مي كنند، محفوظ است، افزود: پدران و مادران در دنياي امروز بايد اينترنت، ظرفيت ها، فرصت ها و آسيب هاي آن را بشناسند.
سرهنگ ميراحمدي خاطرنشان كرد: مدارس مي توانند با آگاهسازي والدين در خصوص فضاي مجازي، مشكلات دانش آموزان در اين فضا را كاهش دهند.
به گفته اين مسئول انتظامي، خانوادهها نبايد تکنولوژي جديدي كه خود با آن آشنايي ندارند را به راحتي در دسترس فرزندان قرار دهند.
وي تاكيد كرد: تنهايي فرزندان در دنياي مجازي يكي از عمده ترين دلايل بروز آسيب هاي مرتبط با دختران در اينترنت است و اين جاي خالي را تنها والدين مي توانند، پر كنند.
ميراحمدي ادامه داد: دنياي مجازي راحتترين فضا براي ابراز عشق و محبت هاي دروغين نسبت به نوجوانان مخصوصا دختران هست.
وي ايجاد و حفظ صميميت در خانواده را زمينه ايفاي نقش والدين در تربيت فرزندان دانست و گفت: فقر محبت در خانه و جبران آن در دنياي ناشناخته اينترنت، فرصت مناسبي براي شيادان و سودجويان اينترنتي فراهم مي كند.
رئيس پليس فتاي استان سمنان استفاده از فضاي مجازي را بسيار مفيد دانست و فوايد آن را غير قابل انکار خواند و افزود: استفاده از فضاي مجازي در هر سني مي تواند مفيد باشد، به شرط آنکه نظارت و مراقبت کافي نيز وجود داشته باشد.
انتهای پیام/