مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد از ۳هزارو ۸۸۰هکتار سطح زیر کشت محصول فلفل در هرمزگان ۶۰هزارتن محصول برداشت شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ امیری زاده گفت: به دلیل رعایت اصول فنی و مبارزه با آفات، تولید امسال نسبت به سال گذشته ۱۰درصد افزایش دارد.

وی افزود: پارسال از ۴هزار هکتار سطح زیر کشت فلفل ۵۷هزارتن محصول برداشت شد.

شهرستان های بندرعباس ، رودان و میناب مناطق عمده کشت فلفل در استان هستند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه بخشی ازمحصولات تولید شده به کشور عراق صادر می شود گفت: فلفل تولید شده علاوه برنیاز داخلی استان به استانهای تهران ، اصفهان ، فارس وآذربایجان شرقی ارسال می شود.

فلفل ها از نوع قلمی و دلمه ای است.

کشت پاییزه این محصول از اواخر مهرماه آغاز وتا پایان آبان ماه ادامه دارد .

برداشت آن نیز از اول دی شروع می شود وتا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.


انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.