به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ امیری زاده گفت: به دلیل رعایت اصول فنی و مبارزه با آفات، تولید امسال نسبت به سال گذشته ۱۰درصد افزایش دارد.
وی افزود: پارسال از ۴هزار هکتار سطح زیر کشت فلفل ۵۷هزارتن محصول برداشت شد.
شهرستان های بندرعباس ، رودان و میناب مناطق عمده کشت فلفل در استان هستند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه بخشی ازمحصولات تولید شده به کشور عراق صادر می شود گفت: فلفل تولید شده علاوه برنیاز داخلی استان به استانهای تهران ، اصفهان ، فارس وآذربایجان شرقی ارسال می شود.
فلفل ها از نوع قلمی و دلمه ای است.
کشت پاییزه این محصول از اواخر مهرماه آغاز وتا پایان آبان ماه ادامه دارد .