مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: در یک سال گذشته 30 پیش نویس طرح فناورانه تصویب شده است و پنج طرح فناورانه به مرحله تولید محصول رسیده‌اند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، غلام پور در مراسم روز فناوری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: مدیریت توسعه معاونت تحقیقات و فناوری در دو سال اخیر تأسیس شده و نوپا است و هدف از تاسیس آن سر و سامان بخشیدن به بحث فناوری و اختراعات و تجاری‌سازی آن‌ها است.

وی افزود: می خواهیم اعضای هیات علمی، شرکت‌های دانش بنیان تاسیس کنند و همچنین پایان نامه های دانشجویی را به سمت و سوی تجاری سازی هدایت کنیم.

وی عنوان کرد: داوری ادعا نامه‌های ثبت اختراع در حوزه پزشکی و همچنین بررسی طرح های فناورانه دانشجویان و اساتید دانشگاهی و هدایت این طرح‌ها به سمت تجاری سازی و تولید انبوه آن ها جزو برنامه هاست. همچنین موضوع انتقال دانش به صنعت را نیز پیگیری می کنیم.

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز معتقد است باتوجه به اینکه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جزو افراد نخبه هستند، پتانسیل بالایی برای تولید فناوری دارند.

هاشمی اقدم، مدیر مرکز رشد تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در مراسم روز فناوری گفت: اقتصاد دانش بنیان بسیار سود آور است، اکنون مثل گذشته اقتصاد ها مبتنی بر نیروی انسانی نیست، بلکه اقتصاد ها مبتنی بر دانش و فناوری است.

وی با بیان اینکه اقتصاد دانش بنیان استقلال سیاسی نیز در پی دارد، اظهار کرد: از نظر تولید علم در رتبه 13 جهان ولی از نظر اقتصاد دانش بنیان در رده 119 جهان قرار داریم که این نشانگر ضعف ما در این حوزه است.

هاشمی اقدم خاطرنشان کرد: تا پایان برنامه توسعه پنجم باید 20 هزار شرکت دانش بنیان در کشور ثبت شود که هم اکنون تنها سه هزار شرکت دانش بنیان وجود دارد و در استان آذربایجان‌شرقی نیز 70 شرکت دانش بنیان ثبت شده است.
 
انتهای پیام/گ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.