به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، وحید احمدی شب گذشته در گردهمایی معاونان پژوهشی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری گفت: ارزیابی مراکز پژوهشی و پژوهشگاه های کشور درحال انجام است تا براساس این ارزیابی بتوانیم ماموریت ها و برنامه های این مراکز را تعیین کنیم.
وی تاکید کرد: طبق ارزیابی های صورت گرفته ۱۰۰ مرکز پژوهشی غیر فعال لغو مجوز شدند و ارزیابی این مراکز همچنان ادامه دارد.
معاون پژوهشی وزارت علوم با اشاره به تحصیل دانشجویان تحصیلات تکمیلی در پژوهشگاه های کشور، گفت: موضوع پذیرش دانشجو در پژوهشگاه ها در کمیسیون پژوهش و فناوری وزارت علوم درحال بررسی است و نتایج این بررسی ها برای تصمیم گیری به شورای گسترش آموزش عالی ارائه می شود.
اعلام نتایج ارزیابی پارک های علم و فناوری طی دو هفته آینده
معاون پژوهشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: ارزیابی پارک های علم و فناوری نیز با همکاری انجمن پارک های علم و فناوری انجام شده است و نتایج آن طی دو هفته آینده اعلام خواهد شد.
احمدی افزود: نتایج ارزیابی پارک های علم و فناوری در راستای آمایش فناوری کشور مورد استفاده قرار می گیرد.
وی با اشاره به مشکلات بودجه ای پارک های علم و فناوری گفت: کل اعتبارات در نظر گرفته شده برای این مراکز حدود ۱۳۰ میلیارد تومان است که از این میزان ۴۰ درصد از محل درآمدهای اختصاصی آنها باید تامین شود.
معاون پژوهشی وزارت علوم تصریح کرد: درحال حاضر پارک های علم و فناوری از نظر زیرساخت مانند اختصاص زمین و ساختمان با مشکل مواجه هستند که یکی از وظایف استانداری ها تامین این موارد برای پارک های علم و فناوری است.
احمدی بیان کرد: وزارت علوم از پارک های علم وفناوری حمایت می کند اما بخشی از زیرساخت های آنها باید از طریق استانداری ها تامین شود.
وی درخصوص برنامه های وزارت علوم برای پارک های علم و فناوری گفت: موضوع حضور روسای پارک های علم و فناوری در هیات امنای دانشگاه ها پیگیری شده است و نامه این موضوع به دفتر هیات امنا وزارت علوم ارسال شده و موضوع درحال نهایی شدن است.
راه اندازی پارک های علم و فناوری تخصصی
معاون پژوهشی وزارت علوم از راه اندازی پارک های علم و فناوری تخصصی در کشور خبرداد و افزود: تاکنون مجوزهایی در این زمینه صادر شده و درحال حاضر برای راه اندازی پارک های تخصصی در حوزه های فناوری اطلاعات، سلامت، نیرو و شهرداری مجوزهایی اعطا شده است.
وی اضافه کرد: همچنین درخواستی برای راه اندازی پارک علم و فناوری خصوصی در شهر تهران ارائه شده که با این درخواست نیز موافقت صورت گرفته است.
معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: موضوع بیمه قراردادهای پژوهشی برطرف شده و اگر مراکز پژوهشی و یا پارک های علم و فناوری در این زمینه با مشکل مواجه هستند باید مشکلات را به صورت مکتوب به وزارت علوم ارائه کنند تا موارد مطرح شده بررسی شود.
انتهای پیام/