به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ احمد فضلعلی در کارگروه تخصصی امور اقتصادی استان همدان با بیان اینکه استان همدان در بسیاری از محصولات در دنیا حرف اول را از نظر کیفیت میزند،گفت: سالانه 5.5 میلیون تن محصولات کشاورزی در استان همدان تولید می شود، که 50 درصد به مصرف خود استان می رسد و 50 درصد دیگر به سایر استانها صادر می شود.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری همدان با تاکید بر اینکه باید به موضوع صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی توجه شود، بیان کرد: موضوع صرفهجویی در منابع برای بهرهبرداری بیشتر میتواند اهداف را جلو ببرد.
وی با بیان اینکه در بحث شهرکهای کشاورزی بیان کرد: هدایت، حمایت و نظارت شهرکهای کشاورزی جدید و شهرکهای موجود مطرح است چراکه شهرکهای موجود باید توسعه و تغییر نوع تولید را در نظر داشته باشند.
فضلعلی با بیان اینکه در خصوص شهرکهای کشاورزی کار سخت و پدیدهای نو پیش رو است،بیان کرد: شرکت شهرکهای کشاورزی میخواهد همه زیرساختها را ایجاد کند و در اختیار بخش خصوصی قرار داد پس باید در محلی ایجاد شود که قیمت زمین بالا نباشد چرا که اگر قیمت زمین بالا باشد کشاورز استقبال نخواهد کرد.
وی افزود:توسعه گلخانه ها با توجه به کمبود منابع آبی استان در دستور کار ما قرار دارد.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری همدان با تاکید بر اینکه در بیشتر شهرستانهای استان شهرکهای کشاورزی و گلخانهای جدید در دست احداث است، اظهار کرد:در حال ایجاد نخستین گلخانه با مشارکت هلند در همدان هستیم و همچنین تقسیم وظایفی بین جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت انجام شده به این صورت که تنظیم بازار به صورت عمدهفروشی تا کف بازار به جهاد کشاورزی و به صورت خردهفروشی و صنفی به صنعت و معدن محول شده است.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری همدان با بیان اینکه 32 درصد کشاورزان چغندر کار مطالبات خود را گرفتهاند در صورتی که عدهای هیچ مبلغی دریافت نکردهاند، افزود: چرا باید کشاورزانی که مطالبات خود را دریافت نکرده اند تا اردیبهشت ماه سال آینده صبر کنند.
وی ادامه داد: کارخانه قند همدان به جای برنامهریزی برای پرداخت مطالبات کشاورزان در اردیبهشت سال آینده برنامهریزی کند تا بهمن ماه پول چغندر کشاورزان را پرداخت کند.
انتهای پیام/ی