دکتر سوسن پارسا متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: مصرف شکری که کربوهیدرات بالا دارد، باعث افزایش قند خون میشود. مصرف شکر را باید با توجه به مقدار کالری که در بدن تولید میکند استفاده کرد.
وی افزود: محققان به این نتیجه رسیدهاند مصرف زیاد شکر باعث نازایی، چاقی و به هم خوردن سیستم بدن میشود. مصرف شکری که کالری بسیار زیادی داشته باشد، نظم عادت ماهانه در زنان را به هم میزند. تغذیه باید تعادل و تناسب داشته باشد مصرف زیاد هر چیزی میتواند تعادل بدن را به هم بزند و باعث نابودی سیستم اعصاب مرکزی شود.
وی تصریح کرد: شکر نوعی کربوهیدرات ساده است اگر مقدار کالری دریافتی شکر بیش از حد معمولی باشد روی قلب، مرکز ثقل بدن، کلیه و سیستم مغز و اعصاب تأثیر منفی میگذارد و قلب را نابود میکند. به جای مصرف شکر میتوان مصرف روغن جامد را بالا برد که بر بدن تأثیرات مثبت فراوان میگذارد.
وی در ادامه تصریح کرد: مصرف بیش از حد شکر باعث بروز چاقی در شکم، پاها و ران زنان میشود و در آقایان فقط بر روی پاها اثر میگذارد. هر چقدر مقاومت به انسولین در بدن بیشتر باشد، مصرف کالری هر فرد بیشتر میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بهتر است به جای مصرف چایی با شکر یا قند، آن را با خرما یا شکلات مصرف کرد.
انتهای پیام/