جشنواره غذای سالم با حضور چهارده گروه ۱۴ نفر از دانش آموزان پسر، در روستای میشی شهرستان سیریک برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ مدیر آموزش و پرورش شهرستان سیریک ترویج تغذیه سالم با غذاهای سنتی و محلی، ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان درباره خواص این غذاها و ترویج فرهنگ جایگزینی غذاهای سنتی با فست فود از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.

محمد فولادی گفت : در این جشنواره بیش از ۵۰ نوع غذا و دسر از جمله آش، قلیه ماهی ، انواع پلوها، دسر، سالاد، کوکو،کباب ، ماهی برشته ، میگو، هواری و نان به نمایش گذاشته شد.

در پایان از ۳ گروه برتر این جشنواره تجلیل شد .

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.