یکی از بیماری‌های روانی بسیار خطرناک در دنیا بتازگی بین کودکان کشور ایالات متحده رشدی تصاعدی خطرناک پیدا کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،‌براساس جدیدترین آمارها میزان تولد کودکان مبتلا به اختلال بیش از فعالی یا ADHD در کشور ایالات متحده جهشی 43 درصدی در طول دهه اخیر داشته است.

 گفتنی است، به ویژه دختران به تازگی بیشتر دچار این اختلال به نسبت پسران هستند. در حال حاضر در ایالات متحده حدود 5 و هشت دهم میلیون کودک در رده سنی 5 الی 17 سال مبتلا به بیماری ADHD شناسایی شده‌اند.

کارشناسان رشد جهش‌وار این بیماری در دختران را بسیار تعجب‌آمیز اعلام کرده‌اند، چون به طور معمول این اختلال جامعه آماری بیشتری از پسران را در طول زمان درگیر کرده است.

براساس تحقیقات محققان دانشگاه جورج واشنگتن میزان ابتلا به بیماری ADHD در سال‌های اخیر رشدی چشمگیر داشته است.

از جمله علائم اختلال ADHD می‌توان پرخاشگری، عدم توجه به صحبت دیگران، بی‌خوابی در شب و در عوض خوابیدن در طول روز، کاهش سطح هوشیاری و کاهش میزان یادگیری، کسالت و بی‌حوصلگی، عدم دقت و تمرکز به هنگام انجام کارها، تخریب انواع وسایل به ویژه اسباب‌بازی‌ها و وسایل مدرسه، مشکل در پردازش اطلاعات به میزان سرعت و دقت دیگران را نام برد. 

کارشناسان هشدار می‌دهند عدم درمان اختلال بیش فعالی در دوران کودکی می‌تواند در سنین بزرگسالی نیز ادامه پیدا کرده و مشکلات فراوانی را در طول زندگی برای فرد به وجود آورد.

یکی از علائم شایع وجود اختلال بیش فعالی در کودکان ،دستخط ضعیف و تأخیر در گفتار است.
   

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار