به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز ؛ مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 4 اظهار داشت: آموزش نانوایان شاغل در واحد های نانوایی را از مهمترین اقدامات انجام شده توسط این شرکت در راستای ارتقای کیفیت نان استان برشمرد و در تشریح آن گفت :آموزش مهارتی شاغلین واحد های نانوایی در سال 93 طی 43 دوره در سطح استان صورت گرفته است که بیش از 1700 نفر از نانوایان استان موفق به گذراندن دوره های مذکور گردیده اند ، درسال جاری نیز با تعامل این شرکت با سازمان فنی و حرفه ای ، دوره های تئوری و عملی در زمینه های نحوه پخت و عمل آوری خمیر ، به میزان 33988 نفر ساعت برای 586 نفر از شاغلین برگزار گردیده است.
سیاوش حسین پورگفت: به منظور تولید نان با کیفیت در محیطی مطمئن ، سالم و بهداشتی، بهسازی و نوسازی واحد های نانوایی از دیگر اقداماتی است که طی سالیان اخیر انجام شده است.
وی در این خصوص اضافه کرد : تبدیل دستگاه های پخت نان با حرارت مستقیم با توجه به مصرف بالای آن و غیر بهداشتی بودن آن به دستگاه های پخت با حرارت غیر مستقیم و تجهیز و به روز گرداندن وسایل از جمله مواردی است که در این بهسازی و نوسازی در نظر گرفته شده است.
حسین پور در ادامه به توزیع بهبود دهنده ها، تشویق و ترغیب و بهره گیری از آرد با درصد سبوس بالا و فرهنگ سازی در جهت استفاده از نانهای سبوسدار با توجه به اثرات آن در کاهش سکته قلبی و جلوگیری از بیماری های گوارشی همچون یبوست ، هموروئید، فشار خون و . . . نیز تلاش در جهت حذف کامل جوش شیرین را از جمله اقداماتی خواند که درراستای افزایش کیفیت نان درسطح استان خوزستان تا کنون صورت گرفته است.
وی افزود : نانوایی یک هنر است و این نانوایان گرانقدرند که میتوانند با تمسک به آموزه ها، مهارت و هنر خود و نیز رعایت خواب و استراحت مناسب خمیر و زمان پخت مناسب و بهره گیری از اصول و موازین فنی و بهداشتی و همچنین احترام به سلامت جامعه با استفاده از بهبود دهنده های مناسب وحذف افزودنیهای غیر مجاز همچون جوهر قند و جوش شیرین نانی مقوی ، با کیفیت و سالم را در اختیار مردم فهیم استان قرار دهد.
مدیر عامل شرکت غله منطقه 4 اظهار داشت : با داشتن این هنر، همه ما در عین احترام به قانون و عمل به مفاد آن باتعامل و هم اندیشی، مشکلات مردم را اگر هم حل نکنیم، می توانیم رنج ها و آلام مردم این استان را کاهش دهیم.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.انتهای پیام/ت