به گزارش
حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان آیین نقد و بررسی کتاب «شهیدان همبستگی» با حضورجمعی از فرماندهان، مدیران و اهالی فرهنگ و کتاب در خانه کتاب برگزار شد.
*شهید شوشتری شاهد اتفاقات بسیاری بوده است
سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضانشریف مسئول روابط عمومی کل سپاه و مدیر مجتمع فرهنگی عاشورا که کتاب «شهیدان همبستگی» از تولیدات این مجتمع بهشمار میرود، در این مراسم گفت: امروز در شرایطی قرار داریم که ضرورت دارد برخی مسائل را با توجه به موقعیت فعلی و آیندهای که جوانان در آن قرار دارند، مطرح کنیم. به نظرمان میرسد که الگوهایی که به واسطه انقلاب اسامی ظهور کردند را باید به نسل آینده معرفی کنیم.
وی افزود: در مجتمع فرهنگی عاشورا تلاش کردهایم از الگوهایی که مرتبط با فرهنگ عاشورا هستند و آنها متأثر از گفتمان انقلاب هستند را معرفی کنیم. از همین رو سراغ شخصیتهایی رفتیم که در جغرافیای گستردهتری منشأ اثر بودهاند.
سردار شریف گفت: شهید شوشتری از جمله شهدایی است که خداوند عمر طولانی به او عنایت کرده بود و شاهد اتفاقات از ابتدای انقلاب تا سالهای اخیر بوده است و در عرصههای مختلف فعالیت کرده بود و همین از دلایلی بود که این شهید برای تولید کتاب انتخاب شد.
*روحیه شهید شوشتری برای سایرین درس است
وی در ادامه با اشاره به کتابهای منتشرشده پیرامون شهید شوشتری گفت: این دو کتاب توانسته شخصیت و رفتار این شهید را به نمایش بگذارد که معتقدم میتواند برای الگوسازی مؤثر باشد. روحیه و خلقیات این شهید به گونهای است که میتواند برای سایرین درس باشد.
این شخصیت فرهنگی با بیان اینکه «شهیدان همبستگی» میتواند برای تولیدکنندگان آثار هنری در زمینههای مختلف محل رجوع باشد، گفت: هر اتفاقی که امروز در حال رخ دادن است،محصول سه چیز است. یک عدهای برای اتفاقات فکر میکردند، یک عده هیچ فکری نمیکردند و بخشی هم از اتفاقات امروز متعجب هستند.
اگر شهید شوشتریها نبودند امروز شاهد یارگیری داعش در کشور بودیم
وی افزود: ما در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به آینده فکر میکنیم و برای آن پیشبینیهایی درنظر میگیریم که این البته جادو و سحر نیست. در سال 88، اسم داعش به گوش کسی نخورده بود، اما ما در سپاه این مسئله را پیشبینی میکردیم و شهدایی مانند شهید شوشتری اگر نبودند، طرح امنیت پایدار در کشور بهوجود نمیآمد .
سردار شریف در پایان گفت: امنیت امروز کشور حاصل این نوع نگاه سپاه و سربازان کشور است که البته بخشی هم از آن مربوط به علاقه اقوام به نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی است.
*شهید شوشتری بعد از شهادتش حیات خود را آغاز کرده است
مصطفی محمدی نویسنده کتاب «شهیدان همبستگی» در این مراسم ضمن تشکر از برگزارکنندگان آن گفت: انسانهایی هستند که با مرگشان زندگی خود را آغاز میکنند و شهید شوشتری بعد از شهادتش، حیات واقعی خود را آغاز کرده است.
وی با اشاره به اینکه از آنجا که راه شهید شوشتری همچنان باز است و ادامه دارد، گفت: از این رو این کتاب هنوز تمام نشده، زیرا راهی که شهید شوشتری آغاز کرده بود، باید ادامه پیدا کند، از این جهت کار من هنوز ادامه دارد.
*پدری که فقط فرزندان خود را دوست نداشت
فرجالله شوشتری فرزند شهید شوشتری در بخش دیگری از این مراسم گفت: خدا را شکر میکنم پدری داشتم که فقط فرزندان و اقوام خود را دوست نداشت، بلکه آن کودک کپرنشین سیستانی را نیز دوست داشت.
وی ضمن توصیه به اهالی فرهنگ و هنر برای سفر به منطقه سیستان و بلوچستان و بازدید از آنجا، گفت: هیچ وقت به یاد نمیآورم که با ایشان برای تهیه کفش یا لباس، بیرون رفته باشیم، اما همیشه برای تهیه کتاب به ما سفارش میداد. این شهید قرآن کریم و حافظ را به شدت دوست داشت و به شعر علاقه نشان میداد.
فرزند شهید شوشتری گفت: ای کاش میشد که فراموش کنیم که او یک فرد نظامی است تا بتوانیم سایر ابعاد شخصیتی او را بشناسیم.
*شهید شوشتری مگر چه ویژگی داشت که شهید شد؟
او اضافه کرد: روزی که خبر شهادت شهید شوشتری به من رسید، با خود گفتم مگر چه ویژگی داشت که به شهادت رسید، زیرا فکر میکردم من هم شبیه او هستم، اما به نظرم تفاوت انسانهای خاص با انسانهای عادی زیاد نیست. انسانها را انسان بودنشان متفاوت میکند، همچنین اخلاص یکی دیگر از ویژگیهای شهید شوشتری بود که نتیجه آن را نیز دید.
در پایان این مراسم از نویسنده و فرزند شهید شوشتری تجلیل شد.
انتهای پیام/