به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرطان سینه شایعترین سرطان در میان زنان است. گزارشات حاکی از آن است که بیش از ۱ میلیون زن در جهان به طور سالانه به سرطان سینه مبتلا میشوند و بیشتر آنها ۵۰ ساله یا بیشتر هستند. در حالی که بسیاری از عوامل ابتلا به این بیماری مانند سن و سابقه خانوادگی تحت کنترل ما نیست، اما میتوانیم اقداماتی انجام دهیم تا خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهیم.
یکی از دلایل ابتلا به سرطان سینه کمبود مواد غذایی است. از طرف دیگر، تغذیه مناسب میتواند با این سرطان مبارزه کند و مانند دارویی از این بیماری پیشگیری کند. غذاهای مقوی و سالم میتواند با تقویت سیستم ایمنی بدن خطر ابتلا به این بیماری را به شدت کاهش دهند. علاوه بر این، تغذیه مناسب در افرادی که مبتلا به این بیماری هستند میتواند اثرات جانبی درمانها را کاهش دهد.
تغذیه مناسب و سالم در کنار فعالیت بدنی بین ۳ تا ۴ ساعت در هفته میتواند در پیشگیری به سرطان سینه بسیار موثر باشد.
در اینجا ۶ ماده غذایی برای پیشگیری یا کمک به مهار سرطان را به شما معرفی میکنیم:
فیبر:
تحقیقات حاکی از آن است که فیبرهای محلول و نامحلول هر دو در کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان و به خصوص زنانی که بیش از ۳۰ گرم فیبر به طور روزانه مصرف میکنند بسیار سودمند هستند.
سیر:
سیر بر چرخه سلولی تاثیر گذاشته و به دلیل داشتن ترکیب سولفید آلیل به پیشگیری از سرطان سینه بسیار کمک میکند.
انواع توتها:
زغال اخته، تمشک و توت فرنگی به دلیل سرشار بودن از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها جزء برنامه غذایی ضد سرطان سینه هستند.
چای سبز:
ترکیبهای موجود در چای سبز نیز در کاهش خطر ابتلا به سرطان به ویژه سرطان سینه بسیار سودمند هستند.
امگا ۳:
امگا ۳ بسیار برای بدن ضروری است زیرا بدن خود آن را نمیسازد و باید از طریق مواد غذایی همچون ماهی، دانهها و خشکبار آن را به بدن رساند. امگا ۶ نقطه مقابل امگا ۳ است. این بدان معنی است که هرچه بدن شما بیشتر امگا ۶ جذب کند کمتر امگا ۳ جذب میکند. پس بهتر است که مصرف امگا ۶ را کاهش و مصرف امگا ۳ بدن را افزایش دهید. امگا ۳ به کاهش سلولهای سرطانی کمک کرده و از التهابهایی که موجب آسیب به بافتهای سالم بدن میشود جلوگیری میکند.
سبزیحات بهویژه خانواده کلمها
سبزیجاتی همچون خانواده کلمها سرشار از سولفورافان که ترکیبی محافظ و شیمیایی گیاهی اولیه است که در گیاهانی وجود دارد که از ابتلا به سرطان جلوگیری میکنند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/