هاشمی با بیان اینکه مصرف بیش از حد نمک یکی از دلایل بارز بروز بیماریهای غیر واگیر در جامعه است، افزود:میانگین استاندارد مصرف نمک روزانه باید 5 گرم باشد که این میزان در کشور ما 8/10 گرم در روز است.
وی با اشاره به اینکه تغییر الگو های زندگی نقش موثری در کاهش بیماری های غیر واگیر دارد خاطر نشان کرد:فست فودها مواد لبنی پر چرب و غذاهای کنسروی 8 برابر سایر مواد غذایی نمک دارند که نقش بی بدیلی در افزایش بیماری های قلبی و عروقی دارند.
وی هچنین با اشاره به شناسایی بیش از 8 هزار بیمار فشار خونی در استان گفت: راه اندازی کمپینگ پیشگیری از مصرف بی رویه نمک در زندگی روزانه و حذف نمکدان ها از سفره ها یکی از راهکارهای فرهنگ سازی برای کاهش مصرف نمک است که بیش از 4 هزار پوستر اطلاع رسانی در این زمینه در استان توزیع شده است.
انتهای پیام/س