دکتر نیلی رئیس دانشگاه تهران درگفتگو با خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت : پذیرش و توسعه بی رویه رشته ها و دانشجو یک صدمه بزرگی است که کیفیت دانشکده ها را پایین آورد و وقت اساتید را بیش از حد به امور آموزشی و گذراندن پایان نامه ها معطوف کرد و امروز شاهد تبعات این قضیه هستیم، افزایش بی رویه دانشجویان دکتری و دادن مدرک به آنها باعث شده دانش فرد بیش از حد نیاز شود و دستگاه هم به آن حد از دانش و اطلاعات احتیاجی ندارد.
وی افزود: نکته دیگر این است که کارآفرینی را در سرلوحه کار خود نداریم . دانشگاه تهران ، دانشگاه کارآفرین را به عنوان یکی از محورهای اصلی برنامه ها برای هدف برنامه توسعه سوم خود دارد و همچنان در این زمینه ها درحال کار هستیم.
برخورداری رئیس دانشگاه علم و صنعت نیز تاکید کرد : نه تنها در دکتری بلکه در مقاطع دیگر هم این مسئله بیکاری وجود دارد. دانشگاه ها مسئولیتی در ایجاد شغل دانشجویان ندارند و سازمان ها و بخش های دیگر کشور هستند که باید دانشجویان را جذب کنند. دانشگاه درواقع دانشجویان رابرای آنها تربیت می کنند و درواقع باید بخش هایی که از این فارغ التحصیلان بهره برداری می کنند ظرفیتشان را توسعه دهند.
وی در پایان خاطر نشان کرد :مشکل دیگر اینکه دانشگاه ها نباید بی هدف دانشجویان را در رده های مختلف تربیت کنند و باید طبق فرمایش مقام معظم رهبری و اقدامات وزارت علوم طرح آمایش آموزش عالی تهیه شود و پذیرش و تربیت دانشجویان بر مبنای نیاز و اولویت های کشور و منطقه باشد که هنوز این اتفاق نیفتاده است و باید دانشجویان را درحدی تربیت کنیم که این مشکل را تقویت نکنیم .
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/
دانشگاه را با بنگاه اقتصادی اشتباه گرفتن
این همه مردم در فقرو بدبختی سر میکننو با هزینه های نجومی فرزندانشان را به دانشگاه میفرستن آخرش هم بیکاری!
چرا جلوشو نمیگیرین منتظر چی هستین!؟