به گزارش خبرنگار
باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، بیمارستانی که دههی 1960 در یکی از استانهای شرق چین به نام «وویی» افتتاح شد، اکنون به بخش خودکفایی تبدیلشده است به گونه ای که در آن بیماران، خانواده بیماران و کارکنان بیمارستان بهخوبی در کنار هم زندگی میکنند!
بله! 36 بیمار بیمارستان یانگجیا به همراه اعضای خانوادهشان برای همیشه در این مرکز درمانی ماندهاند و در کنار دریافت خدمات درمانی کمهزینه، همانجا کشاورزی و غذای خود را تأمین میکنند.
درباره تاریخچه این بیمارستان باید خاطرنشان کرد که یک شرکت حفاری معدن به نام «دانگینگ» حدود 5 دهه پیش بیمارستان یانگجیا را برای آن دسته از کارگران خود تأسیس کرد که به علت بیماری ریوی «پنوموکونیوز»(ناشی از استنشاق غبارهای معدنی) زمینگیر شده بودند. زمانی که این شرکت در سال 2000 ورشکسته شد، دولت محلی مدیریت این مرکز و پرداخت حقوق به کلیه خدمه آن را بر عهده گرفت؛ اما به دلیل کمبود منابع مالی بسیاری از جمعیت 400 نفری بیماران به بیمارستانهای دیگر منتقل شدند. این روند ریزش بیمار آنقدر ادامه یافت تا جایی که امروز فقط 36 بیمار در این مرکز باقیماندهاند. اعضای خانواده بعضی از این بیماران هم در کنار آنها زندگی میکنند. البته همراهان باید به ازای هر شب اقامت در بیمارستان مبلغ 6 یوآن (یک دلار) بپردازند.
درنهایت سرپرستی سازمان به یکی از کارکنان قدیمی سازمان به نام فو جیانگوآ داده شد. وی از سال 1983 تا به امروز در این مرکز کار کرده و در پست جدید خود با عنوان سرپرست بیمارستان سعی داشته است با اتکا به بیمه درمانی بیماران امورات این ساختمان را بچرخاند. آقای فو میگوید بودجه کافی برای تعمیر خرابیها و رسیدگی به وضعیت عمومی بیمارستان وجود ندارد و احتمالاً بهزودی ورشکست میشوند و نمیتوانند از بیماران باقیمانده مراقبت کنند. علیرغم همه این مشکلات وی معتقد است اجازه سکونت همراهان بیمار در این مکان تصمیم درستی بوده است.
انتهای پیام/