به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ در مراسم یادواره خاندان وصال ریس اسناد و کتابخانه ملی با بیان این که خاندان وصال بخشی از هویت و شهرت و فرهنگ شیراز را رقم می زنند گفت : شایسته است بزرگداشت وصال ها هر سال تکرار تا ابعاد شخصیتی این خاندان و تاثیرشان بر فرهنگ و ادب تبیین شود .
بناکار با بیان این که وصال با طبع زیبا پسندی در خط نسخ ، نستعلیق و ثلث آغاز گر یک جریان در هنر خوشنویسی شد گفت : بسیاری آثار ارزشمند خوشنویسی وصال ها را نزد خود حفظ کرده اند .
استاد خوشنویسی انجمن خوشنویسان افزود : بسیاری تمایل دارند برای ماندگاری این آثار آنها را به موزه با نام وصال ها هدیه بدهند .
بناکار عنوان کرد شایسته است منزل دکتر عبدالوهاب نورانی وصال که در اختیار علوم پزشکی است به نام موزه خوشنویسی وقف شود .
وی با توجه به این که بسیاری از نحوه ی نگهداری نسخ خطی بی اطلاع هستند بر لزوم آموزش نگهداری از آثار نفیس تاریخی تاکید کرد .
نایب شیرازی هم گفت : وجود موزه ای که بتواند آثار مجموعه داران خصوصی را حفظ کند می تواند مانع از خروج اشیا ارزشمند تاریخی
از کشور شود آثاری که بخشی از فرهنگ و هویت ما هستند .
استاد فلسفه و زیبا شناسی دانشگاه شیراز گفت : لازم است از آثار بزرگانی چون خاندان وصال حمایت شود و برای گرمی بزم فرهنگ به نمایش عموم گذاشته شود .
نمایشگاهی از 55 اثرخوشنویسی خاندان وصال از 10 تا 18 دی ماه در نگارخانه جم بر پا است .
محمد شفیع شیرازی ملقب به میرزا کوچک متخلص به وصال از شعرا و ادیبان و خوشنویسان صاحب نام ایرانی در سده سیزدهم هجری قمری بود .
وصال در مرثیه سرایی صاحب نام است . از سروده های او می توان به مثنوی بزم وصال اشاره کرد .وصال شیرازی مثنوی نا تمام فرهاد و شیرین وحشی بافقی را به پایان رساند .
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ت