غذا خوردن در زمان‌های اشتباه می‌تواند اثرات بسیار مخربی بر سلول‌های مغزی بگذارد و به بیماری‌های اعصاب و روان و مغزی منجر شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان هشدار داده‌اند، مصرف تنقلات در آخر شب و نزدیک به ساعت خواب می‌تواند باعث آسیب دیدن منطقه هیپوکامپ مغز و مشکل ذخیره و بازیابی حافظه در افراد شود.

گفتنی است، کارشناسان دانشگاه کالیفرنیا این نتایج را با تحقیق بر روی بخش هیپوکامپ موش‌های آزمایشگاهی به دست آورده‌اند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، پژوهشگران هشدار می‌دهند افراد باید از خوردن مواد غذایی، انواع اسنک و میان وعده‌ها در ساعات پایانی شب و بین خواب و بیداری و در فواصل خواب شبانه جدا خودداری کنند.

کارشناسان در عین حال هشدار می‌دهند غذا خوردن در فواصل خواب و بیداری در شب می‌تواند با بالا بردن سطح قند خون باعث افزایش ریسک ابتلا به دیابت و مشکلات قلبی در افراد شود.

نتایج این تحقیق در مجله E- LIFE به چاپ رسیده است.

کارشناسان اعتقاد دارند به دلیل طبقه بندی حافظه هنگام خواب خوردن غذا می‌تواند سبب اختلال در عملکرد حافظه و حتی در دراز مدت ابتلا به بیماری آلزایمر در افراد شود.

پژوهشگران اعتقاد دارند خوردن غذا در برخی زمان‌ها می‌تواند به ساختار ساعت بیولوژیک بدن و عملکرد بخش‌های مختلف سلولی و حتی مغز آسیب برساند.

پزشکان خوردن غذا در ساعات غیر عادی را بویژه به جهت افرادی که شیفت شب کار می‌کنند بسیار  خطرناک می‌دانند.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار