به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، عربستان سعودی برای سرپوش گذاشتن بر جنایتهایش در داخل و خارج از این کشور، این روزها مدعی مبارزه با تروریسم است و در این راه از حمایتهای غرب و به ویژه آمریکا برخوردار است.
این درحالی است که نظام سعودی در سال 2003 شش تبعه انگلیسی و یک کانادایی را که به مشارکت در انفجارهای ریاض و الخبر در سالهای 2000 و 2001 اعتراف کرده بودند، مورد عفو قرار داد.
"صلاح الحجیلان" وکیل سعودی که مسؤول دفاع از این 6 انگلیسی و یک کانادایی را به عهده داشت، در آن زمان در گفت و گو با نشریه "الشرق الاوسط" چاپ لندن گفته بود: "از طرف خودم و دفتر دکتر احمد التویجری از پادشاه به دلیل عفو موکلان خود تشکر می کنم.
البته ما درباره حکم صادر شده در حق آنان به طور جدی خواستار تجدیدنظر شدیم که همین امر موجب تسهیل در فرایند صدور عفو شد."
الحجیلان خاطرنشان کرده بود که این متهمان قبل از خروج برگه ای را امضا کردند که شامل عذرخواهی از دولت به دلیل ایجاد مزاحمت برای کشور و شهروندان بود.
وی درباره تاثیر آزاد کردن این متهمان از جنبۀ سیاسی گفته بود: "این گام مثبتی بود و علی رغم خساراتی که به جا گذاشت اما اتحاد کشورهای جهان و مخصوصا عربستان و انگلیس برای مبارزه با تروریسم بسیار ضروری است، لذا باید از مسائل ساده مانند اعتراف ها و غرامت ها چشم پوشی کرد."
دفتر الحجیلان نیز در بیانیه ای ادعا کرده بود: "این عفو میزان روحیه بخشش مقامات عربستان را نشان می دهد و ثابت می کند که تا چه اندازه در رعایت عفو و اخلاق انسانی اصرار دارند."
وزارت کشور عربستان شنبه گذشته از اعدام آیت الله نمر باقر النمر خبر داد. این جنایت آل سعود با اعتراضهای گسترده ای در عربستان و کشورهای مختلف دنیا همراه شد.
انتهای پیام/
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.