وی گفت: ۳۲۹ واحد مرغداری با ظرفیت جوجه ریزی ۶ میلیون و۷۰۰ هزارقطعه در هر دوره در هرمزگان فعالیت می کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: نیاز استان به گوشت مرغ ۲۹ هزار و ۷۰۰ تن برآورد شده است.
پورطرق با تاکید بر ظرفیت تولید سالیانه ۳۵هزارتن گوشت مرغ در هرمزگان گفت: نبود بازار مناسب برای صادرات را مهمترین دغدغه های مرغداران استان است.
شهرستان های بندرعباس و بستک عمده ترین مناطق تولید گوشت مرغ است.
انتهای پیام/ب