معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: تاپایان سال ۲۲ هزار تن گوشت مرغ تولید می شود.

وی گفت: ۳۲۹ واحد مرغداری با ظرفیت جوجه ریزی ۶ میلیون و۷۰۰ هزارقطعه در هر دوره در هرمزگان فعالیت می کنند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:  نیاز استان به گوشت مرغ ۲۹ هزار و ۷۰۰ تن برآورد شده است.

پورطرق با تاکید بر ظرفیت تولید سالیانه ۳۵هزارتن گوشت مرغ  در هرمزگان گفت: نبود بازار مناسب برای صادرات را مهمترین دغدغه های مرغداران استان است.

شهرستان های بندرعباس و بستک عمده ترین مناطق تولید گوشت مرغ است.

برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.